Policija pasidalino „gudrybe“, kaip išvengti baudų už greičio viršijimą

  • Teksto dydis:

Lietuvos policija savo paskyroje feisbuke su vairuotojais pasidalino „gudrybe“, kaip išvengti baudų už greičio viršijimą.

Šį būdą pareigūnai įvardijo kaip genialų ir sako, kad jis veikia ne tik Lietuvoje, bet ir bet kurioje pasaulio šalyje.

„Lietuvoje per šių metų 8 mėnesius už greičio viršijimą baudas gavo beveik 157 tūkst. vairuotojų. Ar žinote, kad yra būdas išvengti baudų? Jis ne tik genialus savo išradingumu, bet ir veikia bet kurioje pasaulio šalyje, taip pat ir Lietuvoje!“ – rašoma policijos feisbuko paskyroje.

Pasak šmaikščių policijos pareigūnų, svarbiausia vairuotojams laikytis trijų pagrindinių punktų.

„1. Įdėmiai pažiūrėkite į greičio ribojimo ženklus. Nurodytas skaičius pažymi maksimalų greitį. Svarbu – naujesni automobilio modeliai atpažįsta kelio ženklus.

2. Patikrinkite savo automobilio spidometrą.

Dažniausiai jis yra prietaisų skydelyje priešais vairuotojo sėdynę. Rodyklė nurodo greitį, kuriuo jūs judate. Kai kurie naujesni modeliai rodo greitį skaitmenimis.

3. Čia sudėtingiausias punktas.

Sureguliuokite automobilio greitį iki skaičiaus, kuris yra nurodytas ant ženklo. Pasinaudokite stabdžių pedalais, įsijunkite tinkamą bėgį. Policija tiesiog negalės jūsų nubausti, jeigu jūs neviršysite greičio“, – paprastą, bet tikrai efektingą būdą, primena policija.

Dar policijos atstovai prideda, kad, deja, tokį metodą, kaip išvengi baudų už greičio viršijimą, žino nedaug žmonių.

„Kad ir kaip būtų keista, labai nedaug žmonių žino apie šitą paprastą, bet labai veiksmingą metodą išvengti baudų. Jeigu jūs juo naudositės, jums niekada nebereikės mokėti baudų už greičio viršijimą, o keliai taps saugesni visiems“, –  saugios kelionės visiems vairuotojams linki linksmi policijos pareigūnai.

Puikų policininkų humoro jausmą įvertino žurnalistas, visuomenininkas ir televizijos šou vedėjas Andrius Tapinas. Jis pašmaikštavo, kad policijos pareigūnai linksmais savo postais atiminėja duoną iš Lietuvos komikų.

„Žmogus pasidalino genialia informacija, kaip išvengti baudų už greičio viršijimą. Viso pasaulio policija jo nekenčia!

Ai, pala...

Lietuvos policija, atiminėjat duoną iš komikų? – feisbuke policijos pasidalintą šmaikščią žinutę komentavo televizijos laidų vedėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas.a.D

Kaunas.a.D portretas
KAIP NORIU TAIP VAZUOJU NIEKS MANE NEMOKYS 40 stazas metu reik vazuoju ikales reik virsiju CCCP laikais aisku buvo geriau kysius imdavo visi.Teisiu ne kart nebuvo ateme.Jai buciau vazinejas pagal taisykles gal senai butu kas uzmuses,reik savim tiket ir nebut oziu kaip dabartinis jaunimas (dauguma)

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Neviršyti greičio ir kvit.

Piktas

Piktas portretas
6 punktas pareigunams neimti kyšių 7 punktas nesislepk už krumu kaip mižnius o stok ant kelio už krūmų visi mandri 8 punktas pradėkit sportuoti nes kas antras pareigunas nutukes
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių