Posėdžiaus Vyriausybės ekspertų taryba: tarsis dėl galimybių paso atšaukimo

Pirmadienį posėdžiaujanti Vyriausybės nepriklausomų ekspertų taryba aptars galimybių paso atšaukimo perspektyvą.

„Nepriklausomų ekspertų tarybos posėdyje šiandien bus aptartas galimybių paso efektas pandemijos valdymui, jo taikymo perspektyvos bei tolesnės pandemijos valdymo priemonės“, – BNS informavo premjerės atstovė Rasa Jakilaitienė.

Ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė penktadienį paskelbė, jog sprendimą dėl galimybių paso sustabdymo Vyriausybė turėtų priimti trečiadienį.

Tuo metu Ekonomikos ir inovacijos ministrė Aušrinė Armonaitė sako siūlanti galimybių pasą stabdyti iškart, o ne etapais, ji taip pat ragina kolegas valdžioje neįvesti papildomų ribojimų verslui bei peržiūrėti atvykimo į Lietuvą sąlygas.

Dėl omikron atmainos fiksuojant susirgimus ir tarp paskiepytųjų, o ligos eigai tapus lengvesne, pastaruoju metu imta abejoti reikalingumu ir toliau Lietuvoje naudoti galimybių pasą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antivakseris

Antivakseris portretas
Gripo susirgimo, peršalimo ligą pavadino omikronu,galvoja kad skambės kitaip, tai liga bus kita.Beprovčiai, narkomanai seime galvoja visus padarys durniais, nepasisekė.

Jonas

Jonas portretas
Nėra reikalo tartis,jau padarytas suplanuotas ,organizuotas nusikaltimas , plačiu mastu, už tai turės atsakyti.Jo neturėjo būti, pažeista LR konstitucija, Konstitucijos neturi teises keisti seimas ,be referendumo.. Tauta turi spręsti .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių