Prezidento V. Adamkaus sutuoktinė A. Adamkienė – Santaros klinikose, jai atlikta operacija

  • Teksto dydis:

Kadenciją baigusio prezidento Valdo Adamkaus žmona Alma Adamkienė gydoma Santaros klinikose, jai atlikta operacija.

„Galiu patvirtinti, kad yra ligoninėje, daugiau nieko negaliu pasakyti“, – BNS ketvirtadienį sakė V. Adamkaus referentė Božena Bagonaitienė.

Santaros klinikos informavo, kad A. Adamkienė į klinikas ketvirtadienį atvežta „dėl staiga pablogėjusios būklės“, kur jai diagnozuotas galvos smegenų kraujotakos sutrikimas.

„Klinikų medikai sėkmingai atliko sudėtingą intervencinę procedūrą – atkūrė kraujotaką. Ponia Alma lieka Santaros klinikose tolimesniam gydymui ir priežiūrai“, – rašoma klinikų pranešime spaudai.

Į Santaros klinikų medikų rankas A. Adamkienė buvo patekusi ir pernai rugsėjį, kai užsikrėtė koronavirusu.

Tada ligoninėje 96-erių metų buvusi pirmoji šalies ponia buvo gydoma daugiau nei tris savaites.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nekaltas

Nekaltas portretas
Gaila p. Adamkienės, kam kankint žmogų, juk gali gydytojai pasakyt, gal nesupranta p. Adamkus, kad ateina laikas, žmogus neigia tai, nesupranta, po sėkmingos intervencijos, neatsigauna, kalba apie amžių, gretutines ligas, o prieš intervenciję nebuvo jų? Ateina laikas, kai geriau palikti žmogų ramybėje, o ne kankinti, ir paaiškinti žmogui, kad negaila, bet nereikia geriau

Šarlis de Golis

Šarlis de Golis portretas
pilnos kapinės nepakeičiamų žmonių

ciocė

ciocė portretas
ar galima skelbti duomenis apie žmogų, jo sveikatą, neturint jo raštiško sutikimo? Tuo labiau, kad ji neviešas asmuo. (Gal toks yra, tada norėčiau kad būtų tai paminėta, skleidžiant informaciją).
VISI KOMENTARAI 56

Galerijos

Daugiau straipsnių