Pereiti į pagrindinį turinį

Siūloma nebausti vyriausybės atstovės Panevėžio apskrityje

2014-02-12 11:55
Panevėžio savivaldybės nuotr.

Premjero sudaryta komisija, kurį vertino Vyriausybės atstovės Panevėžio apskrityje Rasos Šošič elgesį, nusprendė, kad tarnybinio nusižengimo ji nepadarė ir nuobaudos jai siūlo neskirti.
Išvadas dėl R.Šošič komisija pristatys per Vyriausybės pasitarimą trečiadienį.

Kaip BNS sakė komisijai vadovavęs Vyriausybės kanclerio pirmasis pavaduotojas Remigijus Motuzas, Vyriausybė turėtų tik pateikti rekomendaciją, kuria atkreiptų R.Šošič dėmesį į skundų persiuntimo kitoms institucijoms tvarką.

Seimo kontrolierius sausio pradžioje pripažino pagrįstu bendrovės „Deliuvis“ skundą dėl Vyriausybės atstovės veiksmų ir rekomendavo premjerui įvertinti jos elgesį. Bendrovė Seimo kontrolieriui ją skundė dėl galimo neveikimo ir vengimo atlikti savo pareigas.

„Deliuvis“ į Vyriausybės atstovę Panevėžio apskrityje pernai gegužę ir birželį kreipėsi dėl teritorijų planavimo - bendrovė yra įsigijusį sklypą, kurį savivaldybė yra paskelbusi saugomu kultūros paveldo objektu, nors Registrų centro išduotuose žemės sklypo nuosavybės dokumentuose nurodoma komercinė paskirtis.

„Ji (R.Šošič) privalėjo perduoti mūsų prašymą Kultūros paveldo departamentui, bet to nepadarė, taip pat statybos inspekcijai, bet iš tikrųjų patvirtinančių dokumentų, kad būtų išsiuntusi, nepateikė“, - BNS yra sakęs bendrovės „Deliuvis“ savininkas Arūnas Nauronis.

Pati Vyriausybės atstovė Panevėžio apskrityje BNS yra sakiusi, kad šioje situacijoje kalta nesijaučia. R.Šošič vertinimu, jos elgesys bendrovei jokių teisinių pasekmių nesukėlė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų