Šnipinėjimo byloje sulaikytas ir premjerės K. Prunskienės sūnus?

  • Teksto dydis:

Teisėsauga trečiadienį paskelbė atliekanti naują tyrimą dėl galimo šnipinėjimo Rusijai, kur įtarimai pareikšti neįvardijamam „visam tinklui asmenų“, tarp jų – buvusiam Socialistinio liaudies fronto lyderiui Algirdui Paleckiui.

„Yra suimtas Lietuvos pilietis, žinomas visuomenėje, Algirdas Paleckis. Suimtų yra ir daugiau asmenų“, – trečiadienį spaudos konferencijoje pranešė generalinis prokuroras Evaldas Pašilis.

A. Paleckis nelaisvėje laikomas jau nuo šių metų spalio, patvirtino policijos generalinis komisaras Linas Pernavas.

Pasak E. Pašilio, Rusijos žvalgybos organizacijai įtariami šnipinėję asmenys yra „vienaip ar kitaip susiję su politinėmis (neparlamentinėmis – BNS) partijomis“.

Pareigūnai „tyrimo taktikos sumetimais“ neįvardija tikslaus įtariamųjų skaičiaus, tačiau tarp įtariamųjų viešumoje minima ir Vaido Prunskaus, pirmosios premjerės Kazimiros Prunskienės sūnaus, pavardė.

VSD direktorius Darius Jauniškis interviu LRT televizijai nepaneigė, kad sulaikytas ir ekspremjerės K. Prunskienės sūnus.

„Vėlgi paliksiu tą klausimą kabėti ore, nei patvirtinsiu, nei paneigsiu“, – informaciją apie V. Prunskaus areštą komentavo VSD direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cviekas

Cviekas portretas
Už tokį VSD darbą jauniškį reiktų grūst iš darbo, nes jis - veltėdis. O prokuroras ne mažesnis nusikaltėlis, nes visa tai sankcionavo.

va

va portretas
pirma apsikt o paskui bus matyt kas i kaip

Ar

Ar portretas
Šatrijus Raganius kunigaikštis?
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių