Trečią mėnesį iš eilės Lietuvoje mažėja nuolatinių gyventojų

Lietuvoje gruodžio pradžioje fiksuota 174 nuolatiniais gyventojais mažiau nei lapkričio pradžioje – per 2 mln. 793 tūkst., rodo išankstiniai Lietuvos statistikos departamento duomenys. Tai trečias nuolatinių gyventojų mėnesinis sumažėjimas iš eilės.

Per metus (šių metų gruodžio pradžioje, palyginti su praėjusių metų gruodžio pradžia) nuolatinių Lietuvos gyventojų skaičius sumažėjo beveik 2 tūkst.

ELTA primena, kad praėjusių metų sausio 1 d. Lietuvoje gyveno 2 mln. 808 tūkst. nuolatinių gyventojų, tačiau rugsėjį nuolatinių gyventojų skaičius Lietuvoje smuko žemiau nei 2,8 mln.

Vidaus reikalų ministerijos duomenimis, gyventojų skaičius Lietuvoje pastaraisiais metais nuolat mažėja: 2015 m. šalyje buvo 2 921 920, 2016 m. – 2 888 558, 2017 m. – 2 847 900; 2018 m. pradžioje – 2 808 901 gyventojas. Šių metų pradžioje – 2 793 986.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patriotiškas Lietuvis

Patriotiškas Lietuvis portretas
Ne gyventojus reik skaičiuot, ne musulmonus, ne negrus kuriuos atveža ES, ne ukrainiečius ar baltarusius, bet Lietuvius reikia skaičiuoti! Kurie gimė ir augo Lietuvoje! Kas gyvena, tai nėra Lietuvos šeimininkai ir kūrėjai, gynėjai!

benas

benas portretas
politika tokia kad naikinti tauta i akis sneka graziai migla pucia o uz akiu daro tai kas naudinga partijoms ju draugams imoniu dideliu kodel pona Roka Masiuli atleido nes jis dirbo dorai ir afirizma isaiskino del prastu keliu jam isejus savas zmogus partijos lenkas ministras uzglaiste viska uztilo del baudu taip ir toliau dauzysim masinas kad kazkas milijonus sau paime tai cia tik vienas pvz o kur dar eile korupcijos o kur darbuose kaip nevertina zmoniu moka minimumus mokescius isgalvoja o kaina tai europini lygi senai perkope tai kaip nebegs zmones is lt

B. B. d.

B. B. d.  portretas
Aš manau kad čia kalčiausi NATO ir ES šyknalaižiai.... Aš už tokią šūdina valdžia nebalsavau ir nežadu lyst y šykna seimui
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių