Vis mažiau moksleivių mokslo metų pradžią aplaisto alkoholiu?

  • Teksto dydis:

Moksleiviai keičia savo įpročius? Policijos pareigūnai pastebi, kad vis mažiau besimokančiųjų mokslo metų pradžią nori atšvęsti su taurele rankoje. 

Studentai sako, kad alkoholio turinčius gėrimus iškeičia į kitas pramogas, tarkim, mėgaujasi grynu oru.

"Jaunimas būruojasi, susitinka, šnekučiuojasi, randa kitokių būdų atšvęsti, o ne tik vartoja alkoholio turinčius gėrimus ar mokslo metų pradžią pasitinka vartodami kitas svaiginančias medžiagas", – teigia Vilniaus policijos viršininkas Saulius Gagas.

 

Visgi valdžios sprendimai logika nepasižymi. Rugsėjo 1-ąją uždraudė prekybą alkoholiu, o Švietimo ir mokslo ministerija Rugsėjo 1-ąją oficialiai perkėlė į rugsėjo 3-iąją, per kurią alkoholis parduotuvių skyriuose liejosi laisvai.

Portalas jau rašė, kad rugsėjo 3 dieną alkoholiu visgi prekiavo ne visi – prekybos centro „Lidl“ atstovai sakė, kad žinių siekimas ir alkoholio vartojimas nėra suderinami dalykai.

Kai kuriems žmonėms toks sprendimas nepatiko – jie jautėsi suvaržyti. 

Visi likę prekybininkai sakė alkoholinius gėrimus parduosią.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Vėl tik nukriošėlių pletkai.Jeigu jauni žmonēs linksmi,džiaugiasi su draugais būryje,garsiau kalba arba dainuoja,mosikuoja rankom kojom,arba kitaip nei prieš 50 metų elgiasi,sukriošusiai bobutei jau girti.Ar kišai jiems į burną tą policnykų dūdą,neuostei nes uostyklė jau neveikia,kartu alkoholio negėrei,todėl pasidžiaugtum,kad jaunimas prieš kibdamas į mokslus džiaugiasi,o ne ašaroja.

888

888 portretas
Jau sekmadieny 6-7 ryto valkiojosi busimi mokiniai prilupe , gaude vieni kitus , dauzesi .Juokdariai kurie kitaip sneka . Verygai reikejo 8 ryto prie mokyklu stovet ir gaudyt su alkotesteriu maziukus alkoholikus , kurie isdùre valdziazmogius . Net vaikai protyngesni uz valdzios ponus . Geda

Melnragė

Melnragė portretas
Jau šeštadienį ėjo girti Melnragėje šniūrais.Ir šiandien ne mažiau šventėjų buvo.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių