Vyriausybė už beveik milijoną eurų nusipirko kibernetinio saugumo kampaniją

Vyriausybė rugsėjį pasirašė beveik milijono eurų vertės sutartis dėl visuomenės informavimo apie kibernetinį ir informacinį atsparumą kampanijos.

Vyriausybės kanceliarija BNS pranešė, kad iš viso pasirašytos dvi sutartys, viena – dėl viešinimo paslaugų internetinėje žiniasklaidoje, o kita dėl visuomenės informavimo regioninėje spaudoje ir televizijoje.

Komunikaciją internetinėje žiniasklaidoje už beveik 745 tūkst. eurų užtikrins media planavimo agentūra „Carat“ ir viešųjų ryšių agentūra „Integrity PR“.

Su regionine žiniasklaida už 238 tūkst. eurų dirbs komunikacijos planuotojai „Vox vera“.

Kampanija vyks iki gruodžio 1 dienos.

Anksčiau šiemet Vyriausybei už panašią sumą nepavyko nusipirkti šių paslaugų, Viešųjų pirkimų tarnybai nurodžius nutraukti pirkimą dėl ydingų tiekėjų vertinimo kriterijų ir įsigijimo proceso.

Pernai Vyriausybė kampanijai kibernetinio ir informacinio atsparumo tema buvo numačiusi 1,5 mln. eurų, bet ji aplenkė didžiuosius naujienų portalus.

Dėl vienos pirkimo dalies sąlygų pažeidimų tekus nutraukti sutartis su įmonių grupe „Carat“ ir „Integrity PR“. Taip liko nepanaudoti 842 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vagis reikia karti ant šakų kad jaunimas bijotų

Vagis reikia karti ant šakų kad jaunimas bijotų portretas
Vagys toliau ėda Lietuvą. Koks dar bleeeee viešinimas?- jei vyriausybė turi ką pranešti, tai pranešti privalo "Panorama" ir Lietuvos radijas, ir visi žinos. O šitie pinigų dalinimai saviems laikraščiams ir portalams yra žurnaliūgų papirkinėjimas prieš rinkimus, bet tai kolūkiečiams nepadės, jiems pyyyyzėėė.

vyriausybe uz milijona euru

vyriausybe uz  milijona euru   portretas
uzpirko etatiniu patrijotu TROLIU fabrika.... pipiec rusams....apsiks negyvai

chi chi

chi chi portretas
ir vėl bus kaip su Pagalbos telefono sistema..Ir jeigu pinigai nueis vėjais - niekas nebus nubaustas
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių