Pereiti į pagrindinį turinį

Vyriausybės narius Šiauliuose pasitiko piketuotojai

2010-02-09 19:27
Vyriausybės narius Šiauliuose pasitiko piketuotojai
Vyriausybės narius Šiauliuose pasitiko piketuotojai / Laimučio Brundzos (BFL) nuotr.

Šiauliuose antradienį surengtas Vyriausybės išvažiuojamasis pasitarimas. Jo metu aptartos svarbios miestui ir visam regionui problemos, Vyriausybės nariai susitiiko su verslininkais bei miesto visuomene.

Į pasitarimą besirenkančius Vyriausybės narius pasitiko piketuojantys Šiaulių apskrities rajonų ugniagesiai, teigiantys, kad dėl mažinamų atlyginimų nebeišgyvensiantys, be to, yra verčiami šiemet du mėnesius eiti nemokamų atostogų .

Pasitarimo metu aptarta apie 10 svarbių miestui ir regionui problemų, tarp jų - viešojo logistikos centro steigimas, valstybės sienos infrastruktūros plėtimo galimybės, regiono verslininkams ypač rūpimas Šiaulių teritorinės muitinės reorganizavimas, savivaldybės įmonės „Šiaulių oro uostas“ statuso ir veiklos perspektyvos.

Premjeras Andrius Kubilius pažadėjo, kad  Šiaulių logistikos centrui steigti bus skirta lėšų, kaip ir kitiems trims jau steigiamiems, kad Šiaulių oro uostas bus remiamas, tačiau liks municipalinis, nes tai apsprendžia karinio oro uosto buvimas šalia.Tačiau teritorinės muitinės reorganizavimo atidėti Vyriausybės vadovas nežadėjo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų