Pereiti į pagrindinį turinį

Į Vilniaus gatves išvažiuoja ekskursinis apžvalginis autobusas

2010-04-30 18:44
Į Vilniaus gatves išvažiuoja ekskursinis apžvalginis autobusas
Į Vilniaus gatves išvažiuoja ekskursinis apžvalginis autobusas / DMN arch. nuotr.

Gegužės 1-ąją į Vilniaus gatves išvažiuoja ir savo darbą pradeda miesto ekskursinis apžvalginis autobusas.

Šį sezoną savo paslaugas turistams pasiūlys daug patogesnis, aukštesnis, su komfortabiliomis 52 vietų sėdynėmis ir puikia  garso aparatūra aprūpintas, Olandijoje pagamintas, specialiai apžvalginėms miesto ekskursijoms pritaikytas, naujas autobusas „Volvo“. Panašūs važinėja visose Europos sostinėse.

Daugiau nei pusantros valandos ekskursijoje autobusu bus galima susipažinti su  UNESCO globojamu Vilniaus senamiesčiu, naujamiesčio gatvėmis,  Gedimino prospektu, Šv. Petro ir Povilo bažnyčia, pasigrožėsiti panorama nuo Subačiaus ir Basanavičiaus gatvių, Neries upės krantinių, pasiklausysiti pasakojimo apie miesto istoriją, išvysti Valdovų rūmus, gotikos, renesanso, baroko, klasicizmo architektūros stilių bažnyčias ir kitus senuosius ir naujuosius kultūros paminklus ir objektus.

Ekskursijos vyks kiekvieną dieną, 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 val. nuo Katedros aikštės 10.30, 12.30, 14.30, 16.30 val. nuo Rotušės aikštės.

Šį sezoną organizatoriai žada lanksčią kainų sistemą: vilniečiams su šeimomis bus taikomos specialios kainos, taip pat galios ir grupinės nuolaidos. Bus organizuojamos specializuotos ekskursijos vaikų darželiams ir mokykloms, galimi išankstiniai užsakymai ekskursijoms įvairia tematika.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų