Premjeras abejoja sprendimu nepradėti tyrimo dėl šildymo Vilniuje

Premjeras Andrius Kubilius suabejojo, ar prokurorai tikrai neturėjo priežasčių pradėti ikiteisminio tyrimo dėl „Vilniaus energijos“ pateiktų sąskaitų už šildymą sostinėje.

„Mes atkreipsime dėmesį į prokuratūros išdėstytas pastabas dėl Energetikos inspekcijos galimybės papildomai imtis veiksmų, tačiau viešo intereso gynyboje ir prokuratūra turi savo atsakomybes, pareigas, ir aš tikrai nežinau, ar tikrai nebuvo priežasčių, kaip nurodė Energetikos inspekcija, ir ikiteisminiam tyrimui. Dėl to, kad vartotojų teisės Vilniaus šilumos reikaluose tikrai nėra tinkamai apginamos“, - ketvirtadienį Vyriausybėje žurnalistams sakė A.Kubilius.

Generalinė prokuratūra ketvirtadienį pranešė atsisakiusi pradėti ikiteisminį tyrimą dėl sąskaitų už šildymą Vilniuje. Be to, prokurorai pasiūlė atsakomybėn patraukti Valstybinės energetikos inspekcijos viršininką Rimgaudą Špoką, kuris, jų teigimu, tinkamai neatliko savo pareigų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Kaip visados premjeras užsiiminėja demagogija. Kodėl Seimas tempė priimti Prezidentės pataisas šilumosd įstatyme, kodėl Energetikosministerija ik išiol neparėngė pistatyminių aktų.Savo nesugebėjimą vadovauti Valstybei bei priversti tinginius iš EM dirbti ,jis nori pridengti mistiniais tyrimais.Jis užmiršo kad niekas neturi teisės kvescionuoti teisėsaugos sprendimų. Tačiau jau taip sutverti konservatoriai kad vadovaujasi Lenino principais : kas ne su mumis tas mūsų priešas.

Rimas

Rimas portretas
Kada runkeliai sukils?... Egzistuoti darosi neimanoma, o mafija nepasotinama.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių