STT taikinyje atsidūrusių socialdemokratų ateitis partijoje – neaiški

Trečiadienį gali paaiškėti, ar bus sustabdyta Kaune sulaikytų Kęstučio Kriščiūno, Tomo Pilvinio ir Zitos Zalagėnaitės narystė Socialdemokratų partijoje.

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) statute numatyta, kad partijos narys turi sustabdyti savo narystę „iki paaiškės jam kelių kaltinimų pagrįstumas“.

„Sprendimus priimsime, kai turėsime oficialią informaciją. Kol kas jokių oficialių žinių apie mūsų partijos nariams pateiktus kaltinimus ar įtarimus neturime. Daugiausiai informacijos sulaukiame iš žiniasklaidos“, – portalui 1kaunodiena.lt sakė LSDP Kauno skyriaus pirmininkė Orinta Leiputė.

Trys iš keturių pirmadienį Specialiųjų tyrimų tarnybos sulaikytų asmenų – LSDP nariai. Z.Zalagėnaitė paleista į laisvę, tačiau tai nereiškia, kad jai nebus pareikšti jokie įtarimai. Daugiau informacijos apie už grotų likusiems partiečiams gresiančius įtarimus LSDP turėtų sužinoti trečiadienį. K.Kriščiūnas, T.Pilvinis ir taip pat pirmadienį sulaikytas Algimantas Puidokas bus vedami į teismą, kuris spręs dėl jų sulaikymo ilgesniam laikui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o cia tai jo

o cia tai jo portretas
o cia dar vieno kauno politiko fintai you tube. com/watch?v=O4BwqW95hsM

RINKEJAS

RINKEJAS portretas
NEREIKIA JU RINKTI -NEI KOMUNISTU ,NEI KONSERVATORIU-VISI PRISIDIRBO

orintai

orintai portretas
jus paleipsniui ejote iki sio skandalo ir nereikia neigti, kad nieko nezinote. Butkevicius ir tu buvote ,,kurse dielo". slykstu apie situs sodemus ir skaityti bei girdeti. Varykite greiciau is tarybos, nepamirskite pasimti ir girtuokio valio...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių