Šv. Valentino dieną Vilniuje - bučiavimosi varžybos

Antrą kartą Lietuvoje įsimylėjėliai galės išmėginti savo jėgas neįprastose bučiavimosi varžybose „Ilgiausias Lietuvos bučinys su Listerine 2012“. Šį kartą rekordo bus siekiama itin simbolišką dieną – vasario 14-ąją, Šv. Valentino dieną. Nugalėtojais tapę įsimylėjėliai kaip ir pernai bus apdovanoti vertingu prizu – romantiška kelione į užsienį.

Pernai konkurse „Ilgiausias Lietuvos bučinys su Listerine 2011“ triumfavo vilniečiai – devyniolikmečiai studentai Karolis Zaleckas ir Ieva Pranskevičiūtė. Vilniečiai bučiavosi lygiai 18 valandų.  Birželio 17–18 d. Vilniaus prekybos centre „Panorama“ lietuviai pirmą kartą turėjo galimybę varžytis dėl Lietuvos ilgiausio bučinio rekordo.

Pernai pasaulio rekordo lietuvaičiams nepavyko pagerinti – 2011 m. vasario 13 d. sutuoktiniai Ekčajus ir Laksana Tiranarat iš Tailando bučiavosi net 46 valandas 24 minutes ir 9 sekundes.

Renginio organizatoriai pabrėžia, kad atrankoje gali dalyvauti tik pilnamečiai. „Ilgiausias bučinys su „Listerine“ taisyklėse numatyta, kad bučiuotis poroms bus leidžiama tik atsistojus. Jei poros lūpos bent trumpam išsiskirs, abu dalyviai bus diskvalifikuojami. Kas valandą poros gaus 5 minučių poilsio pertraukėlę. Per tą laiką bus galima pasinaudoti tualetu, praskalauti burną, pavalgyti ar atsigerti.

Šiais metais renginio organizatoriai rekordininkus taip pat pradžiugins kelione į vieną iš šiltų Pietų Europos šalių.


Šiame straipsnyje: ilgiausias bučinys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių