Pereiti į pagrindinį turinį

TSPMI kviečia į metinę politologų konferenciją

2010-11-17 12:49
TSPMI kviečia į metinę politologų konferenciją
TSPMI kviečia į metinę politologų konferenciją / VU TSPMI nuotr.

Penktadienį Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute rengiama TSPMI metinė konferencija.

„Šių metų konferencija sieks politinių idėjų revizijos Lietuvoje, Europoje ir pasaulyje. Taip norima prisidėti prie pasaulio mokslininkų pastangų atskleisti ir spręsti vis labiau ryškėjančias iš XX amžiaus paveldėtas įtampas, ieškoti naujų politinės tvarkos, sambūvio ir valdymo modelių“, - rašoma organizatorių išplatintame pranešime.

Kasmet TSPMI metinėje konferencijoje yra aptariamos naujos politikos ir politikos mokslų idėjos, nagrinėjami ir kritiškai įvertinami tie vaizdiniai ir idėjos, kurie šiandien lemia politinius procesus Lietuvoje, Europoje ir pasaulyje, ir kuriais grindžiama politinių procesų analizė.

Penktadienį žiūrovų laukia keturios pranešimų sesijos, kuriose naujas tendencijas ir idėjas pristatys iškiliausi Lietuvos socialinių bei politikos mokslų ekspertai. 

„Sužinosite, kodėl mąstymas vertybėmis žudo politiką, nuspręsite, ar mums reikalinga liberalizmo idėjų revizija, gausite patarimų bei rekomendacijų apie Lietuvos valdžios institucijų struktūrą ir veiklos kaitos tendencijas. Siūlome Jums prisijungti prie mūsų ir sužinoti kokios socialinės ir politinės idėjos vyraus ateinančiais metais“, -  kviečia renginio organizatoriai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų