Vilniaus centre rastas vokas su neaiškaus turinio medžiaga

Vilniaus priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo tarnybai penktadienį apie 15 val. pranešta, kad Visuomenės sveikatos centre gautas su neaiškiu turiniu.

Į hermetinę pakuotę sudėtas vokas artimiausiu metu bus išgabentas į Nacionalinę visuomenės sveikatos centro laboratoriją.

Portalo diena.lt kalbinta Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos vyriausioji specialistė Edita Zdanevičienė teigė, kad pranešimą apie voką su įtartinu turiniu gavo ugniagesiai – gelbėtojai.

„Gautas pranešimas, kad į Visuomenės sveikatos centrą atneštas vokas, kurį atplėšus centro darbuotojai pamatė želė konsistencijos keistos kilmės medžiagą“, - teigė pašnekovė.

Į vietą atvykę priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos specialistai patalpose atliko radiacinio ir cheminio užterštumo matavimus. Pastarieji neviršijo leistinos normos.

„Vokas buvo įdėtas į hermetinę pakuotę. Mūsų darbuotojai jį perduos UAB „Grinda“ atstovams, kurie medžiagą nugabens ištirti į Nacionalinės visuomenės sveikatos centro laboratoriją. Tik tada galima bus galutinai patvirtinti pavojinga ji ar ne“, - kalbėjo E.Zdanevičienė.

Kaip portalui diena.lt teigė savo tapatybės prašęs neatskleisti Visuomenės sveikatos centro administracijos darbuotojas, atsakingiems asmenims paėmus siuntinį su neaiškiu turiniu, buvo nuspręsta perduoti jį atsakingoms tarnyboms.

„Tikimės, kad ten nieko pavojingo nėra, tačiau negalime rizikuoti. Todėl šiuo atveju vadovavomės visomis įstatymo numatytomis procedūromis. Buvo iškviesta priešgaisrinė tarnyba, surašytas aktas“, - dėstė pašnekovas.


Šiame straipsnyje: vokasmilteliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

atsakingas

atsakingas portretas
atsakingiems asmenims paėmus siuntinį su neaiškiu turiniu, buvo nuspręsta perduoti jį atsakingoms tarnyboms :D:D

geras

geras portretas
jei Henyte skaite si straipsni,turbut leipo juokais. Man patiko-daugiau tokiu kriminalu.

Išimkit

Išimkit portretas
Pašalinkit straipsnį kaip neatitinkantį tikrovės.Gi ne taip buvo ,debilai žurnaliūgos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių