Vilniečiai kviečiami teikti pasiūlymus dėl sostinės strateginio plano

Vilniaus miesto taryba kviečia teikti pasiūlymus dėl sostinės strateginio plano.

Savivaldybės išplatintame pranešime informuojama, kad trečiadienį  Vilniaus miesto savivaldybės tarybos posėdyje svarstytas Vilniaus miesto 2010-2020 m. strateginis planas ir strateginio plano valdymo ir stebėsenos sistema.

Taryba nusprendė strateginio plano svarstyme padaryti pertrauką ir kviečia iki ateinančio pirmadienio, spalio 25 dienos, pateikti pasiūlymus dėl Vilniaus miesto 2010-2020 m. strateginio plano.

Tarybai kartu su planu dar kartą pristatyta ir Vilniaus miesto vizija: Vilnius - kūrybingų žmonių sostinė, vienas iš 3 pasirinkimų Baltijos jūros regione - pamatyti, dirbti, gyventi. Tai draugiškas, jaukus, pokyčiams ir naujovėms atviras miestas, puoselėjantis savo tradicijas ir kultūrą, skatinantis nuolatinę pažangą ir tobulėjimą.

Parengtas strateginio plano projektas buvo pristatytas įvairioms visuomeninėms organizacijoms, komisijoms, bendruomenių atstovams. Taip pat vyko aktyvios diskusijos su miesto seniūnijų bendruomenėmis. Svarstyme aktyviai dalyvavo Lazdynų, Antakalnio, Žirmūnų, Naujininkų, Salininkų, Rasų ir kitos seniūnijos. Vyko darbo grupių posėdžiai su Vilniaus miesto savivaldybės strateginio plano parengimo darbo grupe.

Atsižvelgdama į tai, jog ne visos visuomeninės organizacijos, bendruomenės suskubo raštu pateikti savo pasiūlymus, Vilniaus miesto savivaldybės taryba kviečia iki spalio 25 d. (pirmadienio) 12 val. pateikti pasiūlymus dėl Vilniaus miesto 2010-2020 m. strateginio plano el. paštu: planas@ekt.lt.


Šiame straipsnyje: strateginis planas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių