Pereiti į pagrindinį turinį

Vilniuje dovanojami dainuojamosios poezijos vakarai

2010-08-23 14:43
Vilniuje dovanojami dainuojamosios poezijos vakarai
Vilniuje dovanojami dainuojamosios poezijos vakarai / dpoezija.lt nuor.

Norite gauti dozę fantastiškos muzikos, energijos ir įkvėpimo be ašarų pasitikti rudenį? Klubas "Artistai" siūlo nemokamus dainuojamosios poezijos vakarus.

Kaip teigia renginių organizatorius Modestas Stumbrys, "Dainuojamosios poezijos vakarai Tau" yra ilgalaikis projektas, startavęs gerokai prieš metus. "Šito sumanymo nežadame nutraukti, kiekvieną trečiadienį, esant geram orui, vakarai vyks klubo kiemelyje, o lyjant lietui - viduje", - tikino M.Stumbrys.

Anot renginio organizatoriaus, nors stengiamasi neperžengti dainuojamosios poezijos rėmų, koncertuoti dažnai kviečiama ir popatlikėjų.

"Į šiuos dainuojamosios poezijos vakarus susirenka daugybė žmonių, turime nuolatinių šio muzikos žanro mėgėjų, todėl nespėjus užsisakyti vietos, dažnai tenka stovėti", - perspėjo M.Stumbrys.

Kaip teigė Asta Poviliūtė, viešosios įstaigos "Deimantų piramidė" direktorė, kuri ir derina atlikėjų pasirodymų tvarkaraštį, artimiausiu metu gros jaunieji dainuojamosios poezijos atstovai.

"Šie vakarai ypatingi tuo, kad galimybę užlipti ant scenos gauna jaunosios kartos muzikantai, kurie turi vos vieną ar dvi savo parašytas dainas. Ant scenos jie lipa drebančiom kojom, o vėliau per mūsų rengiamus vakarus užauga ir rengia autorinius pasirodymus", - aiškino A.Poviliūtė.

Rugpjūčio 25-ąją 20 val. organizatoriai vakarą kviečia praleisti su Mindaugu Ancevičiumi, kuris šiame koncertų cikle yra dažnas svečias. „Nors viešai groti atlikėjas pradėjo  neseniai, jau subūrė savo klausytojų būrį. Mindaugas dainuoja ne tik savo, bet ir garsių poetų ar lietuvių liaudies dainas. Jo dainos impulsyvios, tvirtos, nes atliekamos su nepaprasta vidine energija. M.Ancevičius prikausto žiūrovų dėmesį neabejotinu talentu“, - pridūrė renginio organizatoriai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų