Pereiti į pagrindinį turinį

Rusai tvirtina radę „neginčijamų“ sniego žmogaus pėdsakų

Rusai tvirtina radę „neginčijamų“ sniego žmogaus pėdsakų
Rusai tvirtina radę „neginčijamų“ sniego žmogaus pėdsakų / cryptomundo.com nuotr.

Sibiro gyventojai tvirtina turintys neginčijamų įrodymų, kad jų kalnuose gyvena mistiniai sniego žmonės.

Rusijos angliakasių Kemerovo srities tinklalapyje publikuotame pranešime rašoma, kad ekspedicijos į tolimus kalnus metu buvo rasta sniego žmogaus, vadinamo ječiu, pėdsakų ir netgi plaukų pavyzdžių.

„Ekspedicijos į Azaso urvą metu dalyviai surinko neginčijamų įrodymų, kad Kalnų Šorijoje gyvena „sniego žmonės“, - teigia Kemerovo srities administracija.

Ekspedicija, kurią organizavo Kemerovo gubernatorius ir į kurią buvo pakviesti mokslininkai iš JAV, Kanados ir dar kelių šalių, buvo skirta pasidalyti atradimais apie keistus mistinius gyvūnus.

„Jie rado ječio pėdsakų, jo guolį ir įvairių ženklų, kuriais jis ženklina savo teritoriją“, - teigiama tinklalapyje. Surinkti radiniai esą bus tiriami specialioje laboratorijoje.

Sniego žmonės - plaukuotos, į žmones panašios būtybės, kurios, remiantis įvairiais mitais, gyvena Himalajuose. Tačiau pasakojimų apie šiuos padarus pasigirsta įvairiose šalyse.

Ječio egzistavimu Kemerovo srities administracija bando įtikinti jau ne vienerius metus, mat stengiamasi į anglies ir metalo kasyklų gausią, tačiau mažai apgyvenintą Kalnų Šorijos teritoriją, pritraukti daugiau turistų.

„Atsižvelgiant į naujausius radinius, regione gali būti įkurtas specialus centras ječių egzistavimui tyrinėti“, - teigiama administracijos pranešime.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų