Pereiti į pagrindinį turinį

Amerikiečiai ambasadoje rengė orgijas

Amerikiečiai ambasadoje rengė orgijas
Amerikiečiai ambasadoje rengė orgijas / „Reuters“ nuotr.

JAV purto dar vienas skandalas dėl amerikiečių veiksmų Afganistane. Šįsyk dėmesio centre atsidūrė JAV ambasada Kabule. Diplomatus turėję saugoti apsaugininkai, pasirodo, ambasados teritorijoje rengė orgijas.

Praėjusią savaitę JAV ambasada Kabule pranešė atleidžianti aštuonis privačios kompanijos apsaugininkus. Atleidimo priežasčių JAV diplomatai plačiau nekomentavo - esą apsaugininkų paslaugų atsisakyta dėl „amoralaus elgesio“.

Tačiau paslapties išlaikyti nepavyko. Naujienų agentūra „Reuters“ paviešino nuotraukas, kuriose puikiai matosi, dėl kokio „amoralaus elgesio“ buvo atleisti apsaugos darbuotojai. Jie ambasados teritorijoje girtavo ir rengė tokias orgijas, kurios nepadarytų gėdos ir labiausiai ištvirkusiems senovės Romos lėbautojams. Alkoholis liejosi upėmis, o orgijų dalyviai be mažiausio gėdos šešėlio afišavo savo lytinius organus.

Negana to, amerikiečiai į orgijas bent vieną kartą buvo atsivedę prostitutes ir tyčiojosi iš Islamo. Pavyzdžiui, jie privertė afganus gerti alkoholinius gėrimus, ką jų religija griežtai draudžia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų