Atšaukiama dalis skrydžių tarp JK ir Lietuvos

  • Teksto dydis:

Jungtinėje Karalystėje paskelbus trečią visuotinį karantiną, į tai netruko sureaguoti ir populiariausi šalies oro uostai. Keliauti susiruošę lietuviai jau susidūrė su nemalonumais – vienas po kito atšaukinėjami skrydžiai į Lietuvą ar iš Lietuvos į JK.

Naujienų portalas Anglija.today jau skelbė, kad Londono Stanstedo oro uostas atšaukė visus vakarinius skrydžius ir tik nuo avialinijų priklausė, ar skrydžių laikas bus perkeltas, ar visai atšauktas.

Kaip pastebėjo tautiečiai, šiai dienai daugiausiai atšaukta būtent „Ryanair“ avialinijų skrydžių, kurie leidžiasi Stanstedo oro uoste.

Iki vasario mėnesio taip pat neleidžiama pirkti bilietų ir, pavyzdžiui, iš Edinburgho į Kauną.

Oficialiame „Ryanair“ puslapyje kol kas nėra skelbiama jokia informacija apie atšaukiamus skrydžius, tačiau visą sausio mėnesį nebėra jokios galimybės nusipirkti lėktuvo bilietą iš ar į Stanstedo oro uostą.

„WizzAir“ avialinijos iš Lutono oro uosto vis dar suteikia galimybę du kartus per savaitę pasinaudoti skrydžiais į Lietuvą ar iš jos. Dažnesnis skrydžių tavrkaraštis, kaip rodo programėlė, atsinaujins tik nuo vasario vidurio.

Publikacijos originalas čia: https://www.anglija.today/keliones/atsaukiama-dalis-skrydziu-tarp-jk-ir-lietuvos



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių