Austrijos sostinė griežtina koronaviruso ribojimus

Austrijos sostinė Viena ketvirtadienį paskelbė griežtinanti mieste galiojančius koronaviruso ribojimus ir nuo kitos savaitės restoranuose, kirpyklose ir didesniuose susibūrimuose leis dalyvauti tik pasiskiepijusiems ar persirgusiems žmonėms.

Apie naujas priemones skelbiama visoje Austrijoje pastarąją parą užfiksavus daugiausiai naujų COVID-19 atvejų nuo šių metų pradžios. „Padėtis visos Austrijos mastu yra rimta“, – per spaudos konferenciją sakė Vienos meras Michaelas Ludwigas, kartu paskelbdamas apie griežtesnius ribojimus sostinėje.

Nuo kitos savaitės nebeužteks vien neigiamo testo, norint patekti į restoranus, apsikirpti ar dalyvauti didesniuose nei 25 žmonių susibūrimuose.

Austrijos skiepijimo kampanija šiuo metu stagnuoja, šaliai iki šiol paskiepijus 64 proc. savo gyventojų. Austrija pagal šį skaičių kiek atsilieka nuo ES 67 proc. vidurkio. Siekdamos paskatinti skiepijimą, dvi šalies provincijos pradėjo loterijas.

COVID-19 Austrijoje iki šiol pasiglemžė daugiau kaip 11 400 gyvybių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Andriuks

Andriuks portretas
Nieko tai nepakeis. Virusas turi i visus ieit ir taip sukurt ta vadinama visuotini imuniteta. Kuo labiau ginames- tuo ilgiau jis mums nervus tampys. Vakcinos tik guma tempia. Sukuria imunine 6 men, o toliau vel tas pats. Nejau visa gyvenima nuo jo skiepysimes?

Dina

Dina portretas
O Olandijoje nereikia kaukiu net poliklinikoj, visos pardes veikia visiems, pargrizusiems ar atvykstantiems is ES nera jokios izoliacijos.

O kaip šorošinė ir švabo šaika

O kaip šorošinė ir švabo šaika portretas
Veikia ksip organizuota grupuotė , žudant su skiepais
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių