Birželio pabaigoje veiklą atnaujins Londono Sičio oro uostas

Netoli Jungtinės Karalystės (JK) sostinės finansų centro išsidėstęs Londono Sičio oro uostas paskelbė birželio pabaigoje atnaujinsiantis veiklą, kuri nuo kovo buvo sustabdyta dėl COVID-19 protrūkio.

Iš pradžių bus atnaujinti vidaus skrydžiai JK, o liepos pradžioje bus vykdomi ir tarptautiniai skrydžiai, sakoma oro uosto pranešime.

Kovo 25 d., praėjus dviem dienoms po karantino įvedimo JK, Londono Sičio oro uostas sustabdė savo veiklą. Pastaruoju metu JK pradėti švelninti karantino apribojimai.

Oro uosto atvykimo ir išvykimo terminaluose bus matuojama keliautojų temperatūra, personalui bus suteikiamos veido kaukes, o paviršiai valomi antibakterinėmis priemonėmis.

Skrydžių keleivių bus prašoma laikytis fizinio atstumo reikalavimų, oro uoste taip pat bus naudojamos technologijos, siekiant nustatyti vietas, kuriose susitelkė itin daug keleivių, teigiama pranešime.

„Nors JK aviacijos sektoriaus dar laukia daug išbandymų, tikimės, kad imdamiesi saugumo priemonių, suteiksime žmonėms pasitikėjimo ir jie pasirinks mūsų oro uostą skrydžiams į JK ir Europą“, – sakė Londono Sičio oro uosto generalinis direktorius Robertas Sinclairas.

Londono Sičio oro uostas aptarnauja per 5 mln. keleivių per metus, daugiausia verslo keleivių, keliaujančių į Londono Sitį ir iš jo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių