Brazilijos prezidentui J. Bolsonarui sėkmingai atlikta operacija

  • Teksto dydis:

Brazilijos prezidentui Jairui Bolsonarui sėkmingai atlikta operacija, susijusi su rugsėjo mėnesį jo patirta durtine žaizda.

Tai pirmadienį pranešė valstybės vadovo spaudos tarnyba.

„Operacija sėkmingai baigėsi. Medicinos ataskaita bus paskelbta, kai gydytojų komanda duos atitinkamą leidimą“, - sakė spaudos tarnybos atstovai.

Operacija truko beveik devynias valandas - kur kas ilgiau nei planuota. Alberto Einsteino ligoninėje San Paule kartu su prezidentu yra jo žmona Michelle ir sūnūs iš pirmos santuokos Carlosas ir Eduardas.

Anksčiau gydytojai informavo, kad pirmas 48 valandas po operacijos prezidentui bus reikalinga visiška ramybė. Tuo metu jo pareigas eis šalies viceprezidentas Antonio Hamiltonas Mourao. Manoma, kad J. Bolsonaras praleis ligoninėje apie 10 dienų.

J. Bolsonaras buvo sunkiai sužeistas peiliu rugsėjo 6 d. per susitikimą su rinkėjais Minas Žerajo valstijos Žuiz di Foros mieste šalies pietryčiuose. Incidento vietoje policija sulaikė 40 metų Adelio Bispą De Oliveirą, kuris prisipažino padaręs nusikaltimą. Politikui buvo atliktos dvi operacijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių