„Gazprom“ pradeda „Nord Stream 2“ pirmąją giją pildyti dujomis

Rusijos antrojo eksporto dujotiekio per Baltijos jūrą iki Vokietijos „Nord Stream 2“ pirmoji iš dviejų gijų penktadienį pradedama pildyti gamtinėmis dujomis, pranešė šio projekto vystymo bendrovė, kurios vienintelis akcininkas yra visą Rusijos dujų eksportą vamzdynais kontroliuojantis koncernas „Gazprom“.

„Nord Stream 2“ pirmosios gijos jūrinės dalies tiesimas techniškai baigtas birželio 4-ąją. Birželio 10 dieną ji sujungta su nutiestomis sausumos atkarpomis Rusijoje ir Vokietijoje, o penktadienį vamzdyno gija pradedama pildyti dujomis“, – teigiama pranešime.

Pažymima, jog tęsiamas antrosios gijos tiesimas jūroje Rusijos laivais, tačiau apie tikėtinus šių darbų užbaigimo terminus neužsimenama.

55 mlrd. kubinių metrų metinio pralaidumo dujotiekis klojamas greta tokio pat pajėgumo nuo 2011-ųjų pabaigos veikiančio „Nord Stream“.

Vamzdyno ilgis – 2,46 tūkst. kilometrų, jį skaičiuojant dviem gijomis atskirai.


Šiame straipsnyje: Nord Stream 2GazpromDujos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pil.

Pil. portretas
Apie elektrą norėjau parašyti. Lietuva prarado aukso gyslą ,tai Ignalinos atominę.Ji po Černobylio katastrofos buvo rekonstruota ir apsauginiai davikliai buvo sumontuoti.Ignalinis atominė elektrinė galejo dirbti ir dirbti.Lietuva būtų turėjusi savo pige elektrą, visą ūkį galejo elektrafikuoti ,atsisakyti dujų ir būtų buvę kur dėti elektrą, likusi kiekį elektros Lietuva galejo parduoti.Taciau Europos sąjungai nepatiko Lietuvos energetinė nepriklausomybe , todėl įsakė uždaryti elektrinę Ignalinoje .Nes kitaip nebūtų Lietuva priimta i Europos sąjunga Paaukojo Lietuvos turtą begalinį del kažkokiis Europos sąjungos , Lietuva galejo būti nepriklausoma ir nuo Europos sąjungos.Ką gi, Rusas puola ,marazmas , sudėliojo taip planą ir pardavė Lietuvą Europai.Liko Lietuvėlė ubagų šalimi ir prašytoją, kaip kad buvo prie Rusijos.O Ignalinos atominė būtų buvusį jėga , pardavinėti elektrą kitiem ir sau turėtų užtektinai.Elektra turėtų būtų Lietuvos piliečiams pigi , gyventume pigiau ir ekologiškiau.

Anonimas

Anonimas portretas
o karo atveju , galima būtu naudoti kaip karių transportvimui ?

taip

taip portretas
masokorpo racijos pa statytos i vieta kartu su savo /artistais/
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių