Pereiti į pagrindinį turinį

Žmogus, galintis stabilizuoti siūbuojantį D. Trumpo kampanijos laivą

2016-07-21 04:30
AFP-BNS inf.

Indianos valstijos gubernatorius Mike'as Pence'as (Maikas Pensas) trečiadienį sutiko būti JAV respublikonų kandidatu į viceprezidento postą per audringą partijos suvažiavimą, sakydamas, kad jo kampanijos partneris Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) yra „geras žmogus“.

Dolandas Trumpas ir Mike’as Pence’as
Dolandas Trumpas ir Mike’as Pence’as / AFP nuotr.

„Jaučiuosi giliai susikuklinęs dėl jūsų pasitikėjimo“, – M.Pence'as sakė suvažiavimo delegatams, dar neatsigavusiems po dramatiškų sukrėtimų ir politinių vidaus nesutarimų dėl D.Trumpo paskyrimo kandidatu užimti Baltuosius rūmus.

57 metų M.Pence'as sakė, kad „prisidėjo prie šios kampanijos akimirksniu“, nes respublikonai išrinko D.Trumpą – žmogų, „kuris, niekada nepasiduoda, niekada neatsitraukia“.

Šis konservatyvių pažiūrų evangelikas ir buvęs Kongreso narys galėtų padėti stabilizuoti smarkiai siūbuojantį D.Trumpo kampanijos laivą bei nuraminti rinkėjus, sudirgusius dėl milijardieriaus magnato retorikos.

Po savo kalbos prie M.Pence'o scenoje prisidėjo D.Trumpas, o abu vyrai nerangiai apsikabino. D.Trumpas pasilenkė pabučiuoti savo kampanijos partnerio, bet akivaizdžiai nepataikė.

„Dabar jaučiuosi daug geriau“, – sakė 25 metų ugniagesys Mattas Owenas (Metas Ouvenas), M.Pence'o Indianos valstijos delegatas.

„Sugrupuoti juos kartu bus puikus dalykas kampanijai, – pridūrė jis. – Manau, tai keičia žaidimą Donaldui Trumpui.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų