J. Bidenas pristatė savo komunikacijos komandą: joje – vien moterys

Išrinktasis JAV prezidentas Joe Bidenas pristatė aukšto rango Baltųjų rūmų komunikacijos komandą, kurią, pasak jo atstovų, pirmą kartą istorijoje sudaro vien moterys.

Kaip skelbiama, Baltųjų rūmų spaudos sekretorės pareigas eis Jen Psaki, kuri buvusio prezidento Baracko Obamo administracijoje buvo komunikacijos direktorė.

J. Bidenas ir išrinktoji JAV viceprezidentė Kamala Harris siekia pabrėžti įvairovę savo komandoje.

„Didžiuojuosi galėdamas pristatyti pirmąją Baltųjų rūmų komunikacijos komandą, sudarytą vien tik iš moterų. Šios kvalifikuotos, patyrusios komunikatorės į darbą atsineš įvairius požiūrius ir ryžtą geriau atstatyti šią šalį“, – pranešime teigė J. Bidenas.

Kartu su J. Psaki taip pat buvo pranešta apie dar šešių moterų paskyrimus į aukšto rango postus.

Baltųjų rūmų komunikacijos direktore taps buvusį J. Bideno kampanijos vadovo pavaduotoja Kate Bedingfield. Ji ėjo ir J. Bideno komunikacijos direktorės pareigas, kai šis buvo viceprezidentas.

Joe Bidenas/EPA-ELTA nuotr.

Tuo metu K. Harris komunikacijos direktore tapo Ashley Etienne, o Symone Sanders – K. Harris vyresniąja patarėja ir atstove spaudai.

Pili Tobar buvo paskirta eiti Baltųjų rūmų komunikacijos direktorės pavaduotojos pareigas, o Karine Jean Pierre – spaudos sekretorės pavaduotojos pareigas.

Pirmosios ponios Jill Biden komunikacijos direktore tapo Elizabeth Alexander.

Kandidatų į šias pareigas, skirtingai nei Vyriausybės narių, netvirtina JAV Senatas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių