JAV valstybės sekretorius: sankcijos Šiaurės Korėjai lieka galioti

  • Teksto dydis:

JAV valstybės sekretorius Mike'as Pompeo (Maikas Pompėjas) pareiškė, kad Šiaurės Korėjai taikomos sankcijos lieka galioti.

Per JAV Senato klausymus, skirtus Valstybės departamento biudžeto klausimams aptarti, M. Pompeo patvirtino, kad prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) administracija toliau laikosi pozicijos, jog būtina taikyti „maksimalų ekonominį spaudimą“ Šiaurės Korėjai.   

Paklaustas, ar su Šiaurės Korėjos lyderiu Kim Jong Unu (Kim Čen Unu) kalbėsis taip pat, kaip su Venesuelos prezidentu Nicolas Maduro (Nikolu Maduru), valstybės sekretorius atsakė: „Žinoma. Esu tikras, kad tai pasakiau.“ 

Tuo tarpu Kim Jong Unas, kalbėdamas Korėjos darbo partijos Centrinio komiteto politinio biuro išplėstiniame posėdyje, pareiškė, kad dabartinė padėtis šalyje yra „įtempta“.

Jis paragino politinio biuro valdininkus laikytis partijos parengto šalies ekonominės raidos strateginio kurso, kurio šūkis – savarankiškas apsirūpinimas, trečiadienį pranešė valstybinė šalies žiniasklaida.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
kiek dar kalinsi N.Venskiene? jei esi zydas tai viskas aisku kad dangstai pedofilus kurie tave ir islaiko kaip ir kitas marionetes kur tiesa storoje pinigineje ......

jai

jai portretas
rusai ir kinai pagelbės, tai beprasmiškos, bet kokios sankcijos
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių