JK premjeras po parlamentaro nužudymo: mūsų širdys pilnos šoko

Jungtinės Karalystės premjeras Borisas Johnsonas (Borisas Džonsonas) penktadienį pareiškė esąs sukrėstas dėl jo partijos nario parlamentaro Davido Amesso (Deivido Ameso) nužudymo.

69 metų JK parlamentaras konservatorius D. Amessas penktadienį mirė po to, kai buvo padurtas per renginį jo rinkimų apygardoje Pietryčių Anglijoje.

Nuo 1983 metų parlamentaru buvęs D. Amessas dalyvavo kiekvieną savaitę rengiamame susitikime su rinkėjais, vykusiame vienoje metodistų bažnyčioje nedideliame Pajūrio Li miestelyje.

Apie numatomą susitikimą jis buvo paskelbęs savo paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“.

Policija sakė, kad po šio incidento buvo sulaikytas 25 metų vyras ir kad buvo surastas peilis.

B. Johnsonas pareiškė, kad D. Amessas buvo „vienas maloniausių, geriausių, švelniausių žmonių politikoje“.

„Manau, visų mūsų širdys šiandien pilnos šoko ir liūdesio netekus parlamento nario sero Davido Amesso, kuris buvo nužudytas per susitikimą su savo apygardos rinkėjais bažnyčioje, po beveik 40 metų nepertraukiamos tarnybos Esekso žmonėms ir visai Jungtinei Karalystei“, – žurnalistams sakė premjeras.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

A ponulis su jankiais

A ponulis su jankiais portretas
tik Irake isszude pamojeve buteliuku simtus tukstanciu, tai jiems tada nebuvo soko gyvukiai!

¶¶¶¶¶¶

¶¶¶¶¶¶ portretas
Kažkaip agurotis ne šoke,su šypseną kalbą.Gal pasamdė ką nors, kad nušautų Juk yra samdomi žudikai .Jokia naujieną, paskiau islamui suverčiama žudynes.

DAR SULAUKSIME...

DAR SULAUKSIME... portretas
Ilgai laukti nereikės. Džonsonas suras ir pateiks "neginčijamus įrodymus", kad tai Putino darbas panaudojus "Novičok"...Juk negali būti, kad "demokratinėje" JK darosi tokie dalykai...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių