JT vadovas: žmonija tapo masinio išnykimo ginklu

Jungtinių Tautų generalinis sekretorius Antonio Guterresas (Antoniju Guterišas) antradienį pažėrė kaltinimų tarptautinėms korporacijoms dėl to, kad jos pasaulio ekosistemas paverčia „pelno žaisliukais“, ir perspėjo, kad nesugebėjimas pakeisti krypties gali sukelti katastrofiškų padarinių.

„Dėl mūsų begalinio apetito nekontroliuojamam ir nevienodam ekonomikos augimui žmonija tapo masinio išnykimo ginklu“, – sakė jis prieš Monrealyje vykstančias derybas dėl biologinės įvairovės.

Nuo 2017 metų, kai pradėjo eiti pareigas, buvęs Portugalijos ministras pirmininkas A. Guterresas klimato kaitą paskelbė savo svarbiausiu klausimu.

Dėl mūsų begalinio apetito nekontroliuojamam ir nevienodam ekonomikos augimui žmonija tapo masinio išnykimo ginklu.

Jo audringi pasisakymai per iškilmingą COP15 susitikimo atidarymą atskleidė, kad jam taip pat artima nykstančių planetos augalų ir gyvūnų padėtis – tarpusavyje susijusi krizė.

Prieš jam pakylant į tribūną, maždaug pustuzinio čiabuvių protestuotojų grupė nutraukė Kanados premjero Justino Trudeau (Džastino Triudo), kuris renginį organizuoja kartu su Kinija, kalbą.

Jie mojavo plakatu su užrašais „Vietinių gyventojų genocidas = Ekocidas“ ir „Kad išsaugotumėte biologinę įvairovę, nustokite puldinėti mūsų žemę“ ir kelias minutes skandavo, kol buvo išlydėti, sulaukdami plojimų.

„Kaip matote, Kanada yra laisvos saviraiškos vieta, kur asmenys ir bendruomenės gali atvirai ir tvirtai reikšti savo nuomonę, todėl dėkojame jiems už tai, kad pasidalijo savo požiūriais“, – komentavo J. Trudeau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NEREIKIA MAIŠYTI

NEREIKIA MAIŠYTI portretas
Ne žmonija tapo masinio išnykimo ginklu, o Amerikos teroristai iš už Atlanto ir jiems pritariantieji tokie, kaip tu ir daugelis Europos subinlaižių.

Rici

Rici portretas
Uždaryt šita ŠARAŠKINĘ -NEĮGALIĄ kontorą

JT -jankisku pridurku vadas Guterresas

JT -jankisku pridurku vadas Guterresas  portretas
visam sutinka kad visam pasauly butu skleidziama LGBTQ propoganda , nebaudziami pedofilai , kuriamos amerikonu pentagono laborotorijos gaminamii koviniai covido ir kitu stamu virusai , zmonijai ir gimstamumuj naikinti , kurt nugyvulejusia iskrypeliu narkomanu satanistu zmonija --kuria uzkretus virusais galima butu isnaikint ---ir cia pat uzgieda radikaliai atvirkstine sios nusikalstamos JT veikos veika ... ir visa tai daroma su JT ir PSO sutikimu ....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių