Koronakrizė: Švedijos premjeras tikisi tūkstančių mirusiųjų

Tęsiantis koronaviruso krizei, Švedijos ministras pirmininkas Stefanas Löfvenas tikisi tūkstančių mirties atvejų savo šalyje.

Tai, kad pandemija Švedijoje vyksta lėčiau nei kitose šalyse, automatiška nereiškia, kad todėl bus mažiau sunkių ligonių ar mažiau mirusiųjų, sakė jis interviu laikraščiui „Dagens Nyheter“.

Švedijoje, anot premjero, laikomasi strategijos vilkinti infekcijos atvejų didėjimą, kad nebūtų perkrauta sveikatos sistema. „Tačiau tai kartu reiškia, kad mes turėsime sunkių ligonių, kuriems reikės intensyvios priežiūros, mes turėsime gerokai daugiau mirusiųjų. Mes turime tikėtis tūkstančių mirusiųjų“, – kalbėjo S. Löfvenas.

10,3 mln. gyventojų turinčioje Švedijoje iki penktadienio patvirtinta daugiau kaip 6 000 infekcijos atvejų, 358 žmonės mirė.

Švedija iki šiol nesiėmė griežtų priemonių kovoje su pandemija. Tačiau tikslas vis tiek yra kiek įmanoma sulėtinti viruso plitimą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu va

nu va portretas
ministras teisingai masto ,zus tukstanciai nuo kinu sukurto bakterologinio ginklo zemes zmoniu zudymui,be nokios atsakomybes pries Zmonija!!!!! Pasaulio salys liurbistanai ,ziurintis ir tik aukas skaiciuojantys ,kaip gudriai kinija zudo ju zmones!!!!

globalistas

globalistas portretas
tai zmonijos naikinimo plano dalis...todel vyriausybes visu saliu pro pirstus ziuri i virusa.vakcinos, testai uztersti virusu.papuolei pas gydytojus ir lavonas.

O kas jei persirge

O kas jei persirge portretas
Toliau turi savyje virusa? Ir nusilpus persirgusio imunitetui jis vel atkris sirgti korona ir uzkretines vel? Arba uzsikrete bet nesusirge jau visa laika nesios virusa kol geras imunitetas nesusirgdami patys. Ar tokie ir patys nesirgdami turi ta virusa?! Ar gali uzkresti patys nesirgdami, ar virusas aktyvus dabar neserganciame? Ar suaktyves nesergancio imunitetui nusilpus? Jei virusas jau nesunaikinamas ir apsigyvens kiekviename zmoguje? Iseina tik imunitetas, tik stiprinti protingai imuniteta lieka kiekvienam. Ir jau visam laikui sis virusas bus mirtinas zmo nems su pazeistu ir nusilpusiu imunitetu. Visu pirma gyvenantiems vaistuose. Ypac seniems. Karantinais tik suletinsime tokiu zmoniu ismirima. Bet kai koronos nesiotoju kurie patys neserga dauges kazin ar bepades karantinai. Tik letins pazeidziamu zmoniu ismirima. Bet sustabdyti tikriausiai jau negales. Jei korona atejo visiems ir visam laikui. Teks rupintis imunitetu, pradejau valgyti daug cesnaku ir svogunu. Cesnakus butina uzger
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių