A. Lukašenka: įtampos pasienyje su Ukraina neliko

Baltarusijos diktatorius Aliaksandras Lukašenka pareiškė, kad pasienyje su Ukraina įtampos neliko.

Lankydamas dalinius pasienio teritorijoje, jis, pasak valstybinės naujienų agentūros „Belta“, pabrėžė, kad Ukrainos pajėgos atitrauktos iš regiono.

„Dabar nebeturime komplikacijų su ukrainiečiais. Ir tikiuosi, kad jų nebus“, – prezidentą citavo „Belta“. Kartu A. Lukašenka paskelbė apie atitraukimą baltarusių dalinių, kurie praėjusiomis savaitėmis buvo permesti prie Ukrainos ir Baltarusijos sienos.

Dėl tariamo pajėgų telkimo Ukrainos pusėje prie bendros sienos ir dėl tariamų provokacijų A. Lukašenka neseniai sustiprino pasienio dalinius. Kyjivas tikino tik išplėtęs gynybines pozicijas palei sieną.

Rusijos invazijos į Ukrainą pradžioje 2022 m. vasarį Baltarusija leido rusų pajėgoms veikti iš savo teritorijos.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerbėja

Gerbėja portretas
A. Lukašenka ne diktatorius, o sąžiningai išrinktas Baltarusijos PREZIDENTAS! Tai ne mūsų suklastoti rinkimai ir nesąžiningai išrinkti vėl tie patys nekenčiamieji, žodžiu ką nori tą daro brūdai. Šaunuolis A. Lukašenka paprastas žmogus iš vien su tauta. Ten tokia tvarka, mums tik pasvajoti. Maistas, keliai, švara ir puikūs žmonės.

batka gudrus lapinas....respect

batka gudrus lapinas....respect portretas
jis zino kad su kaimynais reikia gyvent santarvej...uztat ir laviruoja... netai kaip musu visu spalvu veliava prisidenge gaidziai pedofilai kgbistai komunistai ir seip menkiasmegianis dirbtini0 intelekt0 iphonais valdomas politinis vzbrodas...

Anonimas

Anonimas portretas
Baltarusija niekada neleido rusų pajėgoms veikti iš savo teritorijos. Tai melas. Pats buvau ten ir žinau.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių