M. Markle atvirumas: džiaugiasi, jog atskleidė savo mintis apie savižudybę

  • Teksto dydis:

Sasekso hercogienė kartu su princu Hariu davė naują interviu – jame ji apmąsto vieną iš apreiškimų, kuriuos padarė jų garsiajame „Oprah Winfrey“ pokalbyje, kuris vyko 2021 m. Šiuo metu M. Markle teigia, kad viešai dalintis mintimis apie savižudybę verta, jei tai padeda išgelbėti kitus.

Sasekso hercogienė sakė, kad džiaugiasi, jog prabilo apie savo mintis apie savižudybę. Tikisi, kad jos žodžiai padės išgelbėti kitų gyvybes.

Prieš trejus metus M. Markle nuoširdžiai aptarė, kaip karališkojoje šeimoje ji kovojo su savo psichine sveikata krizės įkarštyje.

Galvodama apie pasirinkimą kalbėti, ji pasakė: „Kai patiriame bet kokį skausmą ar traumą, manau, kad dalis mūsų gydymo kelionės yra galimybė būti atviram. Ir aš tikrai nesureikšminau savo patirties, bet niekada nenorėčiau, kad kas nors kitas taip jaustųsi.“

Niekada nenorėčiau, kad kas nors kitas taip jaustųsi.

„Aš niekada nenorėčiau, kad kas nors kitas kurtų tokius planus, kurie paskatintų pakelti ranką prieš save, ir niekada nenorėčiau, kad kuo nors kitu nebūtų patikėta.

Taigi, jei aš viešai išsakysiu tai, ką įveikiau, ir savo žodžiais ką nors išgelbėsiu arba paskatinsiu iš tikrųjų nuoširdžiai pasitikrinti ir nemanyti, kad rankos pakėlimas prieš save – gera mintis, tada viskas bus gerai. Reiškia, kad kalbėti buvo verta“, – 2021 metais M. Markle kalbėjo „Oprah Winfrey“, minėdama, kad svarstė atimti sau gyvybę.

Sėdėdama šalia princo Hario, hercogienė pasakė: „Aš tiesiog nebenorėjau būti gyva“.

Scanpix nuotr.

Naujame interviu pora pasakojo apie savo projektą „The Parents Network“. Tai – nemokama tarpusavio pagalbos paslauga, skirta padėti tėvams, kurių vaikai nukentėjo nuo neigiamo socialinės žiniasklaidos poveikio.

Jame bus teikiama „svarbi parama“ tėvams, kurių vaikai patyrė „beveik mirtiną žalą“ arba „valdo nuolatinius psichikos sveikatos sunkumus“. Taip pat tiems, kurie patyrė vaiko netektį, rašoma „Sky News“.


Šiame straipsnyje: Meghan MarklePrincas HarisKarališkoji šeimasavižudybėmintyspagalbapagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Šita mergužėlė mėgsta pameluoti...nors kai jos planai karališkoj šeimoj žlugo, gal ir susinervino, ką pavadino noru nusižudyti.

Anonimas

Anonimas portretas
Nereikia pasiduoti blogoms mintims,velnias toliau to prašyti prašo. Gyvenime visas blogumas,nesutarimai šeimoje praeina.Tik laiko klausimas.Praeina tikrai praeina.Vėl šviečia saulė ir juodi debesys pasišalina.Nereikia pastoviai apie tai galvoti.Gera muzika,bedras darbas atitolina šitas mintis,Ir toliau velnias nustoja kurstyti nusižudyti. GYVENKIME GYVENKIME MATYKIME KAIP AUGA MŪSŲ VAIKAI IR ANŪKAI,PROANŪKAI.MIRTIS PATI ATEIS KAI TIKRAI BSSIGITAUS LAIKAS IR NEPALIKS,NESKUBĖKIME.ŠIS NEPAKARTOJAMAS GYVENIMAS MUMS YRA DIEVO IR TĖVŲ DOVANA!AŠ TAI VISKĄ PERGYVENAU IR SUPRATAU .NEREIKIA TOKIŲ MINČIŲ ŽUDYTIS.NELEISKIME VELNIUI MŪSŲ SUKURSTYTI! GRAŽIŲ MINČIŲ !!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių