NATO vadovas: Rusija šiuo metu nekelia tiesioginės karinės grėsmės Baltijos šalims

Rusija šiuo metu nekelia tiesioginės karinės grėsmės Baltijos šalims, trečiadienį pareiškė NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas.

„Nepaisant reikšmingo Rusijos agresyvumo didėjimo, šiuo metu tiesioginės karinės grėsmės Baltijos šalims nėra“, – duodamas interviu Estijos visuomeniniam transliuotojui ERR sakė Aljanso vadovas.

Vis dėlto jis perspėjo, kad Maskvos elgesys kelia didelį nerimą ir turi būti atidžiai stebimas.

„Matome didėjantį Rusijos dalyvavimą ir reikšmingą rusų pajėgų telkimą Baltijos regione, – sakė J. Stoltenbergas. – NATO į tai atsako didinamu savo dalyvavimu Baltijos regione, Baltijos šalyse – didinamas dalyvavimas saugant oro erdvę, taip pat sausumoje ir jūroje. Taip pat sustiprinome pajėgų parengtį, kad jos prireikus operatyviai reaguotų.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

kiek

kiek portretas
dar galima rasyt ir kalbet kad nato tai jav va salas kuri Trumpas norejo likviduot siandie gresme kelia erdganato su /pabegeliais/ kur nato galetu ir priziuret tvarka bet kai esi jav vasalas tai priklausai nuo politarisu/ obambidon saikos kuri ir sendzia kam gyvent?...===

v a r g a n a i atrodantis NATO vadovas

v a r g a n a i atrodantis NATO vadovas portretas
skelbiantis tokius NIEKUS , kuriuos senai visi žino.

Isvada

Isvada portretas
rusija jau seniai karisuja hibridini kara visoje ekssovietineje erdveje. Kada tie bukagalviai supras?! Naivumas neispasakytas. Krymas geriausias pavyzdys.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių