Princo Williamo sūnus švenčia trečiąjį gimtadienį

  • Teksto dydis:

Pastarąsias savaites karališkoji šeima išgyvena skaudžias netektis, tačiau nepamiršo pasidžiaugti ir smagiomis akimirkomis. Balandžio 23 d. princo Williamo ir Catherine Middleton jaunėlis sūnus Louisas švenčia jau trečiąjį gimtadienį.

Kensingtono rūmai pasidalijo naujausia mažojo princo nuotrauka, kurią, kaip įprasta, įamžino pati Catherine ir pridūrė, kad gimtadienis sutampa su dar viena ypatinga data. Vos prieš dvi dienas princas Louisas pradėjo lankyti darželį. Būtent pirmoji diena prieš darželį ir įamžinta nuotraukoje.

Kaip ir vyresnėliai George'as ir Charlotte, taip ir jaunėlis Louisas pratinamas prie gerų manierų, tačiau toli gražu nelepinamas. Catherine ne kartą įrodė, kad vaikus jis stengiasi auginti ne karališkai, o lyg įprasta mama. Karališkosios šeimos atžalos dažnai puošiasi netgi pigiausių parduotuvių drabužiais!

Jaunėlis Williamo sūnus pradėjo lankyti „Willcocks Nursery School“, kuri nestokoja aukščiausių įvertinimų. Tą patį darželį lankė ir princesė Charlotte.

Darželio kainos – nekuklios. Metinis mokestis svyruoja nuo 6 750 svarų sterlingų už popietines valandas iki 10 200 svarų sterlingų už rytines valandas darželyje.

Jame taip pat yra dviejų valandų trukmės „priešpiečių klubas“, kuris metams kainuoja 5 550 svarus sterlingų.

Jei vaikas darželyje praleis visą dieną ir naudosis visomis paslaugomis, metinis mokestis sieks 22 500 svarų sterlingų.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/zmones/princo-williamo-sunus-svencia-trecia-gimtadieni



NAUJAUSI KOMENTARAI

ogi

ogi portretas
neidomu nes titulai igriso kaip ir si pisanyna.....?....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių