„Ryanair“ grasina uždarymais: žiemos kelionių sezonas pakibo ant plauko

  • Teksto dydis:

Pigių skrydžių avialinijos „Ryanair“ paskelbė, kad žiemos kelionių sezonas pakibo ant plauko. Avialinijų valdyba teigė, kad jei nebus sušvelninti koronaviruso pandemijos sukelti apribojimai kelionėms, net du pagrindiniai avialinijų padaliniai gali užsidaryti, o apytikriai 130 darbuotojų liktų be darbo, rašo „Mirror“.

Vieni pagrindinių skrydžių centrų Airijoje, įsikūrę Corko ir Shannono miestuose, galimai skaičiuoja paskutines savaites. Jei saviizoliacijos taisyklės kelionėms šalyje nebus sušvelnintos, 35 pilotai ir 95 įgulos nariai netektų darbo.

Corko ir Shannono padalinių darbuotojai sulaukė „Ryanair“ valdybos pirmininko Eddie Wilsono pasirašyto laiško. Jame teigiama, kad keliautojams iškeltos saviizoliacijos sąlygos nėra logiškos. 14 dienų privaloma saviizoliacija taikoma net ir tų šalių keliautojams, kurių sergamumo rodiklis yra netgi žemesnis nei Airijos. Būtent tai ir yra didžiausia kliūtis kelionėms – lėktuvai skraido pustuščiai, masiškai atšaukinėjami skrydžiai, kadangi nesurenkamas pakankamas keleivių kiekis.

„Ryanair“ tikisi, kad vyriausybė peržvelgs privalomos saviizoliacijos šalių sąrašą ir pakeis taisykles. Kitu atveju, kompanijai neliks kitos išeities, kaip minėtus du skrydžių centrus uždaryti.

Šiai dienai, Airijos privalomos saviizoliacijos sąraše yra šios šalys: Estijos, Suomijos, Graikijos, Grenlandijos, Vengrijos, Italijos, Latvijos, Lietuvos, Norvegijos ir Slovakijos.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/keliones/ryanair-grasina-uzdarymais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

apie ka jie

apie ka jie portretas
aš nesuprantu kuo jie skundžiasi, nes kai skridom penktadieni pilnas lektuvas keleiviu

jjj

jjj portretas
Pirma tegul gražina pinigus už neįvykusias keliones, o po to gąsdina

Šmucker

Šmucker portretas
Atsiimkite pinigus iš šitos mafijines avialinijos, nes iki pavasario ji bankrutuos.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių