„Ryanair“ prognozuoja kainų mūšį dėl keleivių

Didžiausia Europos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ kovoje dėl keleivių per koronaviruso krizę prognozuoja kainų mūšį tarp aviakompanijų.

Bilietų kainos gali „neįtikėtinai kristi“, pirmadienį paskelbtame interviu turizmo žurnalui „FVW“ sakė „Ryanair“ rinkodaros vadovas Dara Brady‘is. „Būsimoje kovoje dėl keleivių vėl bus skrydžių po penkis eurus“, - teigė jis.

D. Brady‘io vertinimu, sudėtinga situacija per koronaviruso pandemiją iš rinkos gali išstumti daugiau oro bendrovių. „Silpnos, mažos oro kompanijos šios krizės gali neišgyventi“, - pabrėžė jis.

„Ryanair“ atstovai jau prieš krizę ne kartą sakė, kad Europoje vidutiniu laikotarpiu gali likti tik keturios penkios didelės skrydžių bendrovės. „Covid-19 šį konsolidavimo procesą paspartins“, - dabar kalbėjo D. Brady‘is. Geriausias perspektyvas, jo nuomone, be „Ryanair“ turi koncernai „Lufthansa“, „Air France-KLM“ ir IAG.

D. Brady‘is nesąmone pavadino kai kurių kompanijų pasiūlymus keleiviams per pandemiją užsitikrinti laisvą vidurinę vietą eilėje. Užsikrėtimo pavojus, anot jo, nesumažėja, jei vidurinė vieta lieka neužimta. „Tai, ko žmonės nori, yra saugūs skrydžiai, kiek įmanoma mažiau kontakto su bendrakeleiviais – ir tai už gerą kainą“, - sakė D. Brady‘is.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Tegul Ryanair kompensuoja keleiviams už nutrauktus skrydžius per pandemiją, o ne moka kvailais čekiais, kurių Lietuvoje negrynina.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių