V. Putinas Maskvos karo ligoninėje aplankė Ukrainoje sužeistus Rusijos karius

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas Maskvos karo ligoninėje aplankė per karą Ukrainoje sužeistus Rusijos karius.

Apie tai rašo portalas fontanka.ru, kuris karą Ukrainoje, kaip Rusijoje privaloma, vadina spec, operacija. Portalas remiasi žurnalisto Pavelo Zarubino įrašu jo „Telegram“ kanale.

Įraše matosi, kaip V.Putinas, kurį lydį Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu, kalbasi su sužeistu kariu. Kario veido nesimato, matosi tik V.Putino veidas, o karys nufilmuotas iš nugaros.

Per pokalbį Rusijos karys V.Putinui pasakė, kad turi žmoną ir mažą sūnų Artiomą. V.Putinas sužeistam kariui pasakė, kad berniukas ateityje didžiuosis savo tėvu.

Kremliaus spaudos tarnyba portalui fontanka.ru patikslino, kad V.Putinas aplankė Maskvoje esančią P.V. Mandrykos centrinę karo ligoninę.

Apie tai, kad B.Putinas ligoninėje susitiks su Ukrainoje sužeistais Rusijos kariais, dieną pranešė prezidento atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas.

Priminsime, kad kovo 25 dieną Maskva paskelbė, kad nuo įsiveržimo į Ukrainą pradžios vasario pabaigoje žuvo 1 351 karys, o dar 3 825 nukentėjo. Nuo to laiko Rusija naujesnių skaičių nepateikė.

 


Šiame straipsnyje: karas Ukrainojerusijos prezidentasVladimiras Putinasaplankė sužeistu karius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių