Vokietija perdavė Izraeliui du naujus karo laivus

Antradienį Izraelis Šiaurės Vokietijos Kylio uoste perėmė dvi naujas korvetes. Dar du laivai buvo gauti praėjusiais metais.

90 metrų ilgio laivai gavo pavadinimus „INS Atzmaut“ (Nepriklausomybė) ir „INS Nitzachon“ (Pergalė) per ceremoniją, kuriai vadovavo Izraelio kapitono ir projekto vadovo Beno Ziono žmona Dafna Ben Zion ir admirolo Arielio Shiro žmona Ilanit Shir.

Tada buvo pakelta Izraelio vėliava, o Vokietijos – nuleista.

Keturios korvetės buvo pagamintos vykdant bendrą Kylio laivų statyklos „Thyssenkrupp Marine Systems“ (TKMS) ir Vokietijos karinių jūrų laivų statyklų projektą ir yra skirtos ateinančius 30 metų sudaryti svarbią Izraelio karinio laivyno dalį, padedančią apsaugoti dujų gavybos platformas Viduržemio jūroje.

Vokietijos ginklų tiekimas į šį regioną yra ginčų objektas šalyje. Sandorio vertė neatskleidžiama, tačiau, remiantis ankstesne informacija, Vokietijos vyriausybė finansuoja maždaug trečdalį jo vertės – 115 mln. eurų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

yra

yra portretas
ip macron merkel i/r kt salys neatmetant skandinavu nes sekant politveikla ir zmoniu nepasitenkinima ju endra veikla aisku kad tai masonu rotsildu veikla kuria igyvendina hazarpaderme is kurios ir kyle zydai kurie dargi savus naikina kai hitleris ka matome ir siandien?;;;[]

Anonimas

Anonimas portretas
Izraelio pilieciams begti nereikes.Jie turi savo valstybe kuri rupinasi savo pilieciais Va lietuvos gyventojams kuriu didesne dalys jau pabego o po arabu anpludzio dar daugiau pabeks

romas

romas portretas
Ne sninga bet lija.Ne nesiuolkite lietsargio gal uzlis.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių