Pereiti į pagrindinį turinį

„Facebook“ padėjo rasti tragedijos Nicoje metu dingusį kūdikį

2016-07-15 12:49
BNS inf.

Socialinis tinklas „Facebook“ penktadienį padėjo surasti aštuonių mėnesių kūdikį, kuris pasimetė per chaosą Nicoje, kai ginkluotas užpuolikas nukreipė sunkvežimį į žmonių minią ir nužudė bent 84 žmones.

Scanpix nuotr.

Tiava Banner (Tajava Baner), kuri rašė nesanti vaiko motina, socialiniame tinkle išplatino prašymą suteikti kokios nors informacijos apie kūdikį, kuris sėdėjo mėlyname vežimėlyje ir pasimetė, kai šimtai panikos ištiktų žmonių pasileido bėgti, sunkvežimiui rėžusis į Bastilijos paėmimo dienos fejerverkus stebėjusią minią.

Tinklo vartotojai tūkstančius kartų pasidalino šiuo prašymu, kol jis buvo atnaujintas su užrašu: „Surastas! Ačiū „Facebook“ ir visiems, kurie mums padėjo“.

Vienas šeimos narys, su kuriuo penktadienį susisiekė naujienų agentūra AFP, sakė, kad mažylį „surado jauna moteris ir pasiėmė į savo namus. Tada ji prisijungė prie interneto ir tinkle „Facebook“ surado kūdikio nuotrauką“.

Ta moteris susisiekė su vaiko tėvais.

Savo dingusių artimųjų per socialinius tinklus ieškojo dešimtys žmonių.

„Mes mirtinai jaudinamės“, „Apie jį nieko nežinome nuo tada, kai jis išėjo žiūrėti fejerverkų“, – mirgėjo žinutės tinkluose.

Dauguma dingusiųjų buvo vaikai ir paaugliai.

Pareigūnai penktadienį pranešė, kad tarp žuvusiųjų yra du vaikai ir dar maždaug 50 vaikų buvo nugabenta į ligoninę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų