9-metės subadymu Anglijoje įtariamas lietuvis stojo prieš teismą: per posėdį buvo nekalbus

  • Teksto dydis:

Liepos 28 d. Anglijoje, Bostone, peiliu mirtinai subadyta lietuvių kilmės devynmetė Lilija Valutytė. Įtariamasis, 22-ejų metų lietuvis Deividas Skebas, pirmadienį stojo prieš teismą.

Rugpjūčio 1 d. 10 val. ryto (vietos laiku) D. Skebas atvyko į Linkolno magistratų teismą, rašo „itv.com“.

Posėdis buvo labai trumpas – truko vos 2 val. Kaltinamasis per jį kalbėjo labai mažai, tik norėdamas patvirtinti savo vardą, gimimo datą ir adresą.

Teisėjas Peteris Deitsas D. Skebui pasakė, kad padarytas nusikaltimas yra rimčiausias, su kuriuo galima susidurti teisme.

Tą pačią dieną 14 val. (vietos laiku) D. Skebas pasirodė Linkolno karūnos teisme antrajam posėdžiui. Kaip rašo „The Sun“, lietuviui buvo skirta kardomoji priemonė – suėmimas.

Kitas teismo posėdis buvo paskirtas rugsėjo 19 dieną.

Mergaitė mirtinai subadyta ketvirtadienį 18.20 val. vienoje Bostono gatvėje. Lietuvis D. Skebas bandė sprukti iš įvykio vietos, tačiau buvo užfiksuotas vaizdo stebėjimo kamerų. Vaikinas netrukus buvo sulaikytas.

Vaikino kaimynai spėja, kad kraupios žmogžudystės motyvas – kerštas. Esą D. Skebas susikivirčijo su savo darbdave – mergaitės mama. Gali būti, kad ji nesumokėjo vaikinui atlyginimo, rašo „metro.co.uk“.

Scanpix nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lančinskas

Lančinskas portretas
o ką Pernavas veikia toj Anglijoj? Ko neužkirto kelio nusikaltimui, taigi dirba policijos atašė..... ar jis ten by-bius čiulpia vietiniams pi-d-er--astams, vištos krūtinėles valgo, kačialinasi ir į veidrodį žiūri - grožisi savimi???

-->Purmaliai

-->Purmaliai portretas
O žalių valstiečių trolis pratrydo?

žiauru

žiauru portretas
kaip Lietuva luošina žmones.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių