A. Blinkenas: „Hezbollah“ gali pulti Izraelį per ateinančias 24 valandas

  • Teksto dydis:

Valstybės sekretorius Antony‘is Blinkenas sekmadienį per telekonferenciją pranešė savo kolegoms iš Didžiojo septyneto šalių, kad Irano ir „Hezbollah“ ataka prieš Izraelį gali prasidėti jau pirmadienį, remdamasis trijų šaltinių suteiktais duomenimis pranešė naujienų portalas „Axios“.

A. Blinkenas telekonferenciją sušaukė, siekdamas koordinuoti veiksmus su artimiausiomis JAV sąjungininkėmis bei pasistengti paskutinę minutę padaryti spaudimą Iranui ir „Hezbollah“, kad jų atsakas būtų kaip galima mažesnis. Jis pabrėžė, kad apriboti jų smūgių poveikį – geriausias būdas išvengti visuotinio karo.

Po to, kai Beirute buvo nukautas vyresnysis „Hezbollah“ vadas Fuadas Shukras, o Irano sostinėje Teherane – „Hamas“ politinis vadas Ismailas Haniyeh, Iranas ir jo sąjungininkė Libane „Hezbollah“ pagrasino kerštu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JANKIAI skęsta kartu su ŽYDAIS,

JANKIAI skęsta kartu su ŽYDAIS, portretas
Pasaulio gyventojams įkyrėjo JANKIŲ ir ŽYDŲ p l ė š i k a v i m a s ir tai pagreitino jų išnykimą.

Skelbkite tokias naujienas savo kalba

Skelbkite tokias naujienas savo kalba  portretas
Neaiškių tokių naujienų mums. Lietuvoje atostogų metas. Be to, lietuviai sparčiai ginkluojasi, yra žinomi kaip žydšaudžiai. Todėl nepirškite savo vaitojimų apie savo nelaimes kažkur. Niekam tas neįdomu. Mėginsiu lįst į Lietuvą, nušaus, pajaus ir kapus galėsit darytis ten pas save. Luetuvos žemėje vietos jums ir jūsų lavonams nėra.

Pastaba

Pastaba portretas
Reikįjo ankščiau tai padaryti. žydus okupantus reikia grąžinti į vietą.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių