Britų mokslininkė Graikijos saloje žuvo nukritusi iš didelio aukščio?

Britų mokslininkės, kurios palaikai buvo surasti tarpeklyje Graikijos Ikarijos saloje, pradinis skrodimas parodė, kad ji mirė nukritusi iš didelio aukščio, ketvirtadienį sakė už tyrimą atsakingas koroneris.

„Viskas, regis, rodo, kad tai buvo kritimo iš didelio aukščio atvejis“, – apžiūrėjęs įvykio vietą žurnalistams sakė Nikas Karakukis (Nikos Karakoukis).

Nikosijoje Kipre gyvenusios 35 metų astrofizikės Natalie Christopher (Natali Kristofer) palaikai, kurie buvo surasti trečiadienį, nugabenti į Atėnus nuodugniai ištirti. Skrodimo rezultatų laukiama penktadienį, pridūrė koroneris.

Kaip anksčiau pranešė Graikijos ir Kipro žiniasklaida, N. Christopher ir jos 38 metų partneris į Egėjo jūros salą Ikariją atvyko šeštadienį ir apsistojo viešbutyje netoli Agios Kiriko uostamiesčio. Jie turėjo išvykti pirmadienį.

N. Christopher pirmadienį ryte išėjo iš viešbučio pabėgioti ir nesugrįžo, policijai sakė jos partneris.

Vietos pareigūnai, savanoriai ir policijos komanda iš Atėnų dingusios moters ieškojo dvi dienas. Galiausiai vienas ugniagesys pastebėjo kūną tarpeklyje maždaug už 1,5 km nuo viešbučio.

Graikų žiniasklaidos pranešimuose taip pat sakoma, kad poros kambaryje viešbutyje buvo rasta kraujo pėdsakų.

N. Christopher partneris paaiškino, kad moteriai iš nosies bėgo kraujas. Policijos ekspertai atliko tyrimus viešbutyje ir paėmė partnerio telefoną, nurodė žiniasklaida.

N. Christopher Kipre buvo žinoma kaip aktyvi sportininkė ir dalyvavo keliuose socialinių tinklų projektuose, įskaitant „Cyprus Girls Can“ („Kipro merginos sugeba“), siekiantį sumažinti atotrūkį tarp graikų ir turkų jaunuolių padalytoje saloje.

Incidentas Ikarijoje įvyko trys savaitės po amerikietės, molekulinės biologijos specialistės Suzanne Eaton (Siuzan Iton) nužudymo Graikijos Kretos saloje.

59 metų mokslininkė dalyvavo konferencijoje netoli Chanijos miesto. Liepos 2 dieną ji išėjo nepasiėmusi savo mobiliojo telefono ir dingo, nurodė policija.

Jos palaikai po šešių dienų buvo surasti apleistame Antrojo pasaulinio karo laikų bunkeryje netoli miesto.

27 metų vietos ūkininkas prisipažino išžaginęs ir nužudęs JAV mokslininkę, kuri dirbo Dresdeno universiteto Maxo Plancko (Makso Planko) institute.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Psichol.

Psichol. portretas
Pati manau nenukrito nuo to skardžio o buvo nustumta.Nuvertino žmogų ,atrodo bėgiojo neregė ir kvaila boba,nematė skardžio.

...

... portretas
Net ir Always sparneliai nepadėjo?.. :s

Anonimas

Anonimas portretas
Sportas -sveikata. Prisibėgiojo kvaiša...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių