Pereiti į pagrindinį turinį

Floridoje įvykusios gyvenamojo pastato griūties aukų skaičius išaugo iki 27

2021-07-05 17:36

Floridoje įvykusios daugiaaukščio gyvenamojo pastato griūties aukų skaičius pirmadienį išaugo iki 27.

Nelaimės vietoje buvo atnaujinta paieškos operacija, kai, besiartinant atogrąžų audrai, buvo nugriauta nestabili po incidento likusi stovėti pastato dalis, pranešė pareigūnai.

118 žmonių vis dar laikomi dingusiais, kai prieš savaitę sugriuvo vandenyno pakrantėje stovėjęs 12 aukštų pastatas. Tačiau vienas gelbėtojas nurodė, kad tikimybė rasti išgyvenusiųjų yra „artima nuliui“.

Nepaisant to, komandos ankstų pirmadienį vietos laiku visu pajėgumu tęsė paieškos ir gelbėjimo operaciją, praėjus kelioms valandoms po to, kai buvo nugriauta po incidento likusi stovėti pastato dalis, teigė Majamio-Deid apygardos merė Daniella Levine Cava.

Ji nurodė, kad pastato dalies nugriovimas įvyko pagal planą ir, atnaujinus paieškos ir gelbėjimo operaciją, gelbėtojams pavyko rasti dar trijų aukų kūnus. Operacija buvo laikinai nutraukta po to, kai nestabili struktūra ėmė kelti pavojų paieškos ir gelbėjimo komandoms, prie vietovės artinantis tropinei audrai „Elsa“.

Po birželio 24 dieną įvykusios nelaimės buvo pradėta didžiulio masto paieškos ir gelbėjimo operacija, tačiau nuo tada nebuvo aptikta nė vieno išgyvenusiojo. Ekspertai ieško galimai prieš tai buvusių kritinių pastato struktūros trūkumų ir stebi kitus toje vietovėje esančius daugiaaukščius pastatus dėl galimų problemų.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų