Gaisras Delio fabrike pasiglemžė mažiausiai 43 gyvybes

  • Teksto dydis:

Per gaisrą vienoje Indijos sostinės gamyklų žuvo mažiausiai 43 žmonės ir manoma, jog žuvusiųjų skaičius dar padidės, pranešė Delio policija.

Gaisras kilo ankstų sekmadienio rytą senajame miesto kvartale, kuriame veikia daug mažų gamyklų ir yra nemažai nedidelių sandėlių.

„Išgelbėjome ... mažiausiai 50 žmonių“, – naujienų agentūrai AFP pareiškė Delio priešgaisrinės apsaugos tarnybos viršininko pavaduotojas Sunilas Choudhary (Sunilas Čudharis).

Tai buvo „juodadarbiai ir gamyklos darbininkai, miegoję šiame keturių ar penkių aukštų pastate“, pareiškė jis ir pridūrė, jog gaisras buvo užgesintas, tačiau gelbėjimo operacija tęsiama.

Delio policijos aukšto rango pareigūnas pranešė, jog vėliau buvo išnešti dar aštuoni ar devyni žmonės, taigi išgelbėtųjų skaičius padidėjo iki mažiausiai 58-ių.

Vietos naujienų televizijos kanalų parodytuose vaizdo įrašuose iš įvykio vietos matyti ugniagesiai, siauromis gatvelėmis nešantys žmones prie šalia stovinčių greitosios pagalbos automobilių.

Pastate, kuriame kilo gaisras, buvo sukrauti dideli kiekiai mokyklinių kuprinių ir pakavimo medžiagų, pareiškė ugniagesiai ir įspėjo, jog gaisro priežastis tebėra nežinoma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių