Incidentas Indijoje: liūtas sudraskė zoologijos sodo sieną perlipusį vyrą

  • Teksto dydis:

Indijos šiaurinėje Pandžabo valstijoje liūtas mirtinai sudraskė vietos zoologijos sodo sieną perlipusį vyrą, pirmadienį pranešė pareigūnai.

Tas vyriškis sekmadienį perlipo Čhatbiro zoologijos sodo 6 m aukščio sieną ir pateko į draudžiamą teritoriją, kur jį užpuolė vienas iš keturių ten gyvenančių liūtų.

Išgirdę vyro riksmus darbuotojai puolė jam į pagalbą.

„Jis įsibrovė į zoologijos sodą. Mes jį nugabenome jį ligoninę, bet jis mirė nuo sužalojimų“, – sakė Roshanas Sunkaria (Rošanas Sunkarija) iš valstijos miškų departamento.

Vyrą užpuolė azijinis liūtas, priklausantis sparčiai nykstančiai rūšiai; pasižiūrėti šių gyvūnų į Indiją atvyksta daug turistų.

Šių liūtų laukinėje gamtoje teliko maždaug 500 – visi jie gyvena Giro draustinyje, esančiame vakarinėje Indijos Gudžarato valstijoje.

Pareigūnams kol kas nepavyko susisiekti su aukos artimaisiais.

Zoologijos sodo administracija po incidento pradėjo geriau informuoti lankytojus apie pavojus ir nuo šiol pataria lankytojams keliauti su palyda bei laikyti automobilių dureles užrakintas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

whufaikeenees

whufaikeenees portretas
seniai laikas ji buvo suraskyti uz ikiruma ir landziojima po svetimas teritojijas,pagaliau atsirado vienas normalus,kuris issprende ta biauria problema...

Mačiau muxtaro reklamą

Mačiau muxtaro reklamą portretas
kur sakoma kad blogiečių mėsos labai geras skonis..

kaulas

kaulas portretas
suer. vienu durnium mažiau
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių