Karo ekspertai įvertino pastaruosius mūšius: agresorius laižosi žaizdas

  • Teksto dydis:

Karo eigą stebintys ekspertai „Locked N' Loaded“ aptarė naujausius įvykius fronte. Kaip jie teigė, Izyume mūšių sumažėjo, Syverske pagrindinės agresoriaus pastangos nukreiptos į ukrainiečių gynybos pralaužimą Verkhnokamyanske, o Bakhumete ukrainiečiai i toliau neleidžia agresoriui laisvai jaustis Svitlodarsko ruože.

Izyume mūšių sumažėjo iki minimumo, rašė „Locked N' Loaded“.

„Agresorius laižosi žaizdas, ukrainiečiai turi galimybę atsikvėpti. Mūšių pobūdis ir tempas darosi panašus kaip prie Charkivo“, – pabrėžė jie.

Syverske pagrindinės agresoriaus pastangos nukreiptos į ukrainiečių gynybos pralaužimą Verkhnokamyanske.

„Kol kas ukrainiečiai sėkmingai apsigynė. Be to, šiandien patys orkai buvo priversti pripažinti, kad Berestove toliau lieka ukrainiečių rankose“, – rašė ekspertai.

Bakhumete ukrainiečiai i toliau neleidžia agresoriui laisvai jaustis Svitlodarsko ruože. Centre – be pakitimų.

Kaip rašė ekspertai, Rusijos propagandistai deklaruoja, kad tikisi ukrainiečių kontratakų nuo Krivoj Rogo.

„Panašu, kad agresoriaus vadovybė mano panašiai, nes šiandien rusai vykdė ribotas kontratakas Davydiv Brido ruože, siekdami priversti ukrainiečius keisti savo potencialius kontrpuolimo planus. Nors sunku pasakyti, ar jie tikrai ten yra. Bet kokiu atveju, šie veiksmai rezultatų nedavė, atakos atmuštos. Ukrainiečių artileristai ir toliau pas raguotąjį siunčia orkų šaudmenų ir degalų sandėlius, vadavietes (štabus)“, – komentavo „Locked N' Loaded“.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeLocked N Loadedmūšiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių