Laimėti milijonai šešiolikmetės gyvenimą pavertė košmaru

  • Teksto dydis:

Callie Rogers (32) gyvenimas aukštyn kojomis pasikeitė dar 2003 m., kai ji, būdama vos 16 metų, laimėjo beveik 1,9 mln. svarų sterlingų. Visgi milžiniška pinigų suma užkrovė ir atsakomybę ant jaunos merginos pečių, praneša portalas anglija.today.

Mergina niekuomet negailėjo laimėtų pinigų poilsinėms kelionėms ir atostogoms egzotiškiausiuose kraštuose, prabangiems automobiliams, o beveik 17 tūkst. svarų paskyrė krūtų didinimo operacijoms.

Visgi C. Rogers gyvenimą supurtė skandalas, kai trijų vaikų motina iššvaistė 250 tūkst. svarų kokainui, tačiau ji tai neigia. Ji tikra – tapimas milijoniere buvo „prakeikimas“, nes ją apgavo netikri bičiuliai, kurie naudojosi jos turtais.

Mergina padarė išvadą, kad laimėta milžiniška pinigų suma jos gyvenime atsirado tikrai netinkamu laiku: „Aš buvau tam per jauna“, – sakė ji.

Turtus iššvaisčiusi moteris dabar dirba slaugytojos darbą, per metus uždirba apie 12 tūkst. svarų sterlingų ir viena augina tris vaikus.

„Esu laimingesnė nei bet kada iki šiol“, – rėžė moteris.

C. Rogers pridūrė, jog piniginis prizas nemenkai pakeitė jos gyvenimą į neigiamą pusę: „Aš bijau susitikti su naujais žmonėmis, negaliu susirasti tinkamo darbo, nes visi klausinėja tik apie mano laimėtus pinigus ir apie tai, kaip mane užgriuvo tokie turtai“, – teigė ji.

Pasak moters, geriausias dalykas, ką gali padaryti valstybė dėl savo piliečių – pavėlinti amžių, nuo kurio galima užsiimti azartiniais žaidimais bei dalyvauti loterijose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

€ portretas
Suvaldyti didelius pinigus reikia išminties. Dėl to amžiaus pavėlinimo iš dalies ji teisi.

tam --kvailiuj -- o protinga pinigai

tam --kvailiuj  -- o  protinga  pinigai  portretas
padaro kvailiu...

Cukrus

Cukrus portretas
Tokia saldziarugste, verta nuodemes...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių