Lenkijos mokykloje kilus kivirčui nužudytas paauglys

Penktadienį vienoje iš Lenkijos sostinės mokyklų kilus kivirčui, buvo nužudytas paauglys, praneša portalas „poranny.pl“.

Gautomis žiniomis, kito nepilnamečio užpultas trečios klasės moksleivis buvo gaivinamas, bet jo gyvybės nepavyko išgelbėti.

Pranešimą patvirtino Varšuvos policija. „Vaverio rajono pareigūnai buvo iškviesti į vieną iš mokyklų, kurioje kilo tragiškai pasibaigęs dviejų nepilnamečių kivirčas. Jo metu vienas iš vaikų panaudojo prieš kitą pavojingą įrankį“, - rašoma policijos tviteryje.

Pasak žiniasklaidos, moksleiviui buvo durta peiliu net šešis kartus. „Visų akivaizdoje dūrė jam kelis sykius. Netgi nusivijo jį į klasę ir dar kartą dūrė į nugarą. Visur buvo daug kraujo“, - sakė laikraščiui „Gazeta Wyborcza“ incidentą mačiusi moksleivė. Iš mokinių pasakojimų galima daryti išvadą, kad paaugliai tikriausiai susiginčijo dėl pinigų.

Bendraamžį užpuolęs moksleivis sulaikytas. Neoficialiais televizijos kanalo „Polsat News“ duomenimis, jo elgesys jau ir anksčiau kėlė problemų. 15-metis žudikas bus teisiamas kaip suaugęs asmuo. Jo aukos amžius nenurodomas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Spėriai tie lenkai amerikonėjasi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių