Nušautas per dukros gimtadienį vaikus įkaitais paėmęs vyras

Indijos šiaurinėje Utar Pradešo valstijoje per dukters gimtadienio šventę kelias dešimtis vaikų įkaitais paėmęs vyras buvo nušautas policijos, o vietos gyventojai mirtinai sumušė jo pabėgti bandžiusią žmoną, penktadienį pranešė pareigūnai.

Visi 23 vaikai, jauniausiam kurių – vos pusmetis, ketvirtadienį vėlai vakare buvo išvaduoti, jų tėvams nerimastingai lūkuriuojant prie namo, kur vyko įkaitų drama.   

Mažamečius įkaitais paėmęs Subhashas Bathamas (Subhašas Bathamas) reikalavo, kad būtų panaikinti jam pareikšti kaltinimai žmogžudyste, o už kiekvieną vaiką sumokėta po 10 mln. rupijų (127 tūkst. eurų) išpirka, naujienų agentūrai AFP sakė policininkas Amitas Mishra (Amitas Mišras).

„Jis keliskart iššovė ir sužeidė kelis žmones“, – sakė pareigūnas. 

„Bandėme su juo vesti derybas, tačiau tai nedavė rezultatų. Nerimaudami dėl vaikų saugumo, galiausiai išlaužėme užpakalines namo duris ir jį nušovėme“, – pridūrė A. Mishra.

S. Bathamas įkaitais paėmė vaikus, susirinkusius į jo dukters pirmojo gimtadienio šventę. Nužudymu kaltinamas vyras buvo paleistas už užstatą.

Vietos žiniasklaida skelbia, kad į įvykio vietą buvo atskraidinti specialiosios paskirties būrio kariai, kurie buvo pasirengę esant būtinybei įsikišti.

Vyro žmona buvo mirtinai sumušta, kai mėgino bėgti.

„Ji buvo nuvežta į ligoninę, tačiau nuo patirtų sužalojimų mirė“, – sakė A. Mishra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete miau

kauniete miau portretas
baisi laukinius-cigonu valstybe

...

... portretas
Jankiška demo(n)kratija baisiau nei tas 'karūnuotas' virusas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių