Pasaulį įsiutino jauno vyro smūgis sunkiai vaikštančiai senolei

  • Teksto dydis:

Milžiniškos reakcijos visame pasaulyje sulaukė Niujorko (JAV) policijos išplatintas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas beprasmis jauno vyro išpuolis prieš sunkiai vaikštančią garbingo amžiaus moterį.

Įtariamojo ieškanti didmiesčio policija teigia, kad nusikaltimas įvykdytas praėjusį penktadienį, birželio 12-ąją, apie 15.20 val. Manhattane.

Įraše matyti, kaip šaligatviu einantis jaunas vyras prasilenkdamas ranka smogia moteriai į galvą, ši krenta ant grindinio, galva trenkiasi į hidrantą, o smurtautojas žvilgteli atgal, bet nueina net nestabtelėjęs.

Anot policijos, nukentėjusioji – 92 metų moteris. Įraše matyti, kad ji sunkiai vaikšto, eina pasiramščiuodama į specialų senjorams skirtą vežimėlį. Ji po įvykio nugabenta į ligoninę, apžiūros metu paaiškėjo, kad patyrė nedideles ir gyvybei nepavojingas traumas.

Įtariamasis jau sulaikytas. Tai 31 metų Rashidas Brimmage’as, jis po apklausos uždarytas į areštinę.

JAV žurnalistai surado ir pakalbino nukentėjusiąją. Pasirodo, kad tai netoliese gyvenanti buvusi mokytoja vardu Geraldine. Ji teigė, kad įvykio metu patyrė didesnę psichologinę, o ne fizinę traumą ir esanti laiminga, kad nusikaltėlis rastas ir sulaikytas.

„Dėl to vyruko elgesio dabar esu tokios būsenos, kad baiminuosi eiti į gatvę viena“, – auką cituoja leidinys „New York Post“.

Įrašas, kuriame užfiksuotas nusikaltimas, išplito visame pasaulyje, jis peržiūrėtas jau milijonus kartų, įsiutę žiūrovai įvairiausiais būdais reiškia palaikymą nukentėjusiajai ir siunčia velniop niekuo dėtą moterį vidury baltos dienos sumušusį užpuoliką.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/pasauli-isiutino-vyro-smugis-senjorei



NAUJAUSI KOMENTARAI

black lives matter

black lives matter portretas
sako igeris ir nukerta močiutę

Vidis

Vidis portretas
Mes kalti, kad ne suteikiame negrams informacijos apie jų prosenelių tėvynę. O Afrika dydele, o negrų protas dar nepajėgus tik daug suprasti ir rasti savo prosenelių tėvynę.Gal labai norėtų tenai gyventi.

Vidas Tom

Vidas Tom portretas
Tikras afroamerikietis, tikras juodas palmių gyventojas. Nieko čia keisto. Tokios vertybes pas juos kraujyje. Tad nereikia vadinti rasistais tu, kurie tiems velniams kartais per smarkiai užpaudžia kaklą . Nes didesni rasistai patys velniai ir tie kurie tuos velnius užtare.
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių